اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۳۶۲۹۶۹
۱۹۷۲
۱۹۷۲
پ

۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه

امروزه با افزایش موارد کلسترول، اسید اوریک و کبد چرب مصرف گوشت‌های سفید نظیر مرغ و ماهی توصیه می‌شود.

فرارو: امروزه با افزایش موارد کلسترول، اسید اوریک و کبد چرب مصرف گوشت‌های سفید نظیر مرغ و ماهی توصیه می‌شود. مرغ یکی از مواد اصلی غذایی ایرانی‌هاست، غذا‌هایی نظیر خورش فسنجان، زرشک پلو با مرغ یا جوجه کباب، از جمله غذا‌های محبوب ما ایرانی‌هاست. البته لازمه خوشمزه شدن این غذا‌ها طعم دار کردن مرغ هنگام طبخ است.

۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه

هستند بسیاری که مرغ همراه با غذا را به هر شکلی دوست دارند، چه آب پز، سرخ شده یا فقط سرخ شده. اما پختن مرغ در خانه، کار چندان ساده‌ای است و نکاتی برای بهتر شدن طعم آن باید رعایت شود. اگر واقعا می‌خواهید از لطافت و آبدار بودن گوشت مرغ لذت ببرید، باید آن را درست بپزید تا طعم و مزه آن خوب شود. در این مطلب به ۵ نکته مهم درباره پختن مرغ اشاره کرده‌ایم.

مرغ تازه بخرید

اگر واقعا می‌خواهید از مرغ خوش طعم لذت ببرید، مرغ منجمد را فراموش کنید و شروع به خرید گوشت تازه کنید. مرغ تازه مرطوب و آبدار است و وقتی با ادویه‌ها پخته می‌شود، جوهر ادویه‌ها به طور یکنواخت به خورد آن می‌رود و باعث خوش طعم شدن غذا می‌شود.

۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه

مرینیت کردن فراموش نشود

هرگز مرغ را بدون مرینیت (خواباندن گوشت و ادویه زدن به آن) نپزید. فرآیند مرینیت کردن شامل خیساندن مرغ در آب نمک و ادویه جات است، زیرا به جلوگیری از پخت بیش از حد کمک می‌کند و همچنین رطوبت را در بافت گوشت مرغ حفظ می‌کند.

۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه

اهمیت پخت و پز با تکه‌های یکنواخت

پختن تکه‌های بزرگ و کوچک مرغ کنار هم ممکن است باعث نیم پز شدن یک سری از تکه‌ها یا بیش از حد پخته شدن سری دیگر از تکه‌ها شود. پیشنهاد می‌شود مرغ خود را به تکه‌های یکنواخت برش دهید تا همه تکه‌ها به طور یکسان پخته شوند و در نهایت شما یک غذای معطر داشته باشید.

۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه

در ظرف را بگذارید

هنگام پختن مرغ، مهم است که ظرف (قابلمه یا ماهیتابه) را با در بپوشانید تا بخار ناشی از طبخ غذا در فضای دربسته قفل شود و به ایجاد رطوبت کمک کند. این به جلوگیری از خشک شدن مرغ کمک می‌کند.

۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه

با گوشت کوب بکوبید

برش مرغ به قطعات کوچکتر و کوبیدن آن با گوشت کوب بسیار مهم است، زیرا به نرم شدن مرغ کمک می‌کند و پخت یکنواخت را تضمین می‌کند. این کار را می‌توان با کمک گوشت کوب انجام داد.

۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج