۱۳۷۳۰۷۳
۶۱۴
۶۱۴
پ

افشاگری خبرساز درباره دخالت آمریکا در آتش‌بس غزه

لاوروف اظهار کرد: واشنگتن نمی‌خواهد دست اسرائیل را ببندد.

مهر: لاوروف اظهار کرد: واشنگتن نمی‌خواهد دست اسرائیل را ببندد.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای تایید کرد که آتش بس و حل مشکلات بشردوستانه در نوار غزه در حال حاضر اولویت بوده  و تشکیل کشور فلسطین اجتناب ناپذیر است.

لاوروف در مورد جنگ غزه توضیح داد که واشنگتن نمی‌خواهد دست اسرائیل را ببندد و دلیل آن به نظر من این است که واشنگتن نمی‌خواهد به مناقشه‌ای پایان دهد که تل آویو خواهان آن نیست.

وی تاکید کرد که «تشکیل یک کشور فلسطینی اجتناب ناپذیر است. ما باید اطمینان حاصل کنیم که فلسطینی‌ها از نوار غزه به مصر یا اردن آواره نمی‌شوند.»

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج