احتمال جریمه ۱ بانک به اتهام نقض تحریم ایران
یک روزنامه ایرلندی از احتمال جریمه یک بانک فرانسوی دیگر به اتهام نقض تحریمهای آمریکا علیه ایران خبر داد.
روزنامه آیریش ایندیپندنت در این باره نوشت: بانک فرانسوی کردیت اگری کول ممکن است به زودی با مقامات آمریکایی قراردادی امضا کند که بر اساس آن آمریکا در مورد معاملات تجاری این بانک با کشورهای تحت تحریم شامل ایران تحقیق خواهد کرد.
یک منبع آگاه در این باره گفت: انتظار میرود کردیت اگری کول نیز همانند کومرز بانک پس از توافق با آمریکا به دلیل نقض تحریمها علیه کشورهایی چون ایران جریمه نقدی پرداخت کند.
کومرز بانک هم اکنون در حال رایزنی با مقامات آمریکایی برای پرداخت جریمه نقدی به این کشور بالغ بر ۶۵۰ میلیون دلار است.
این مقام آگاه همچنین گفت که جریمه این بانک فرانسوی نیز احتمالا مشابه کومرز بانک خوهد بود.
به نوشته آیریش ایندپندنت، بانک بی ان پی پاریباس دیگر بانک بزرگ فرانسوی است که به اتهام همکاری اقتصادی با کشورهای مورد تحریم آمریکا شامل ایران، سودان و کوبا مجبور به پرداخت جریمه نقدی حدود ۹ میلیارد دلار شد.
دست کم سه بانک اروپایی دیگر از جمله یونی کردیت و سوسایت جنرال از سوی مقامات آمریکا تحت بررسی و تحقیق قرار دارند تا تحقیقات احتمالیشان کشف شود.
ارسال نظر