۱۳۸۰۳۱۰
۵۷۲
۵۷۲
پ

کارت‌های سوخت فعال شد؟

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اعلام اینکه در همه جایگاه‌های سوخت کشور سوختگیری انجام می‌شود، گفت: تا پایان امروز استفاده از کارت سوخت در همه جایگاه‌ها عملیاتی می‌شود.

اقتصاد آنلاین: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اعلام اینکه در همه جایگاه‌های سوخت کشور سوختگیری انجام می‌شود، گفت: تا پایان امروز استفاده از کارت سوخت در همه جایگاه‌ها عملیاتی می‌شود.

جعفر سالاری نسب در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در مورد آخرین وضعیت جایگاه‌های سوخت کشور، اظهار کرد: در مرحله اول توانستیم همه جایگاه سوخت سطح کشور که دچار اختلال شده بودند را به صورت دستی عملیاتی و فعال کنیم تا سوخت رسانی انجام شود.

وی افزود: گام دوم استفاده از کارت‌های سوخت است که از شب گذشته (دوشنبه شب) تاکنون در حال انجام آن هستیم و تاکنون ۴۰ درصد جایگاه‌های سوخت سطح کشور قابلیت استفاده از کارت سوخت را دارند.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: تمام تلاش این بود که به سرعت بتوانیم بحث سوخت رسانی انجام شود که دیروز این اتفاق دیروز رخ داد و در مرحله دوم استفاده از کارت‌های سوخت بود که سعی می‌کنیم تا آخر وقت امروز همه جایگاه‌های سوخت قابلیت استفاده از کارت سوخت را داشته باشند.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج