۱۳۸۲۳۲
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

واکنش محسن هاشمی به پرونده برادرش

محسن هاشمی با اشاره به پرونده فرزندان آیت‌الله هاشمی در دادگاه گفت: پدرم گفتند«بچه‌های من هم مانند بچه‌های مردمند».

خبرگزاری ایسنا: محسن هاشمی با اشاره به پرونده فرزندان آیت‌الله هاشمی در دادگاه گفت: پدرم گفتند«بچه‌های من هم مانند بچه‌های مردمند».

محسن هاشمی در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع آموزشی الهیه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: با این حال من خیلی در جریان این مساله نیستم و چون دادگاه چون غیرعلنی اعلام شده، نمی‌توان صحبتی در این خصوص کرد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج