۱۳۸۶۳۸۱
۵ نظر
۱۲۲۹۵
۵ نظر
۱۲۲۹۵
پ

روش پخت آش‌رشته مجلسی و لعاب‌دار

این ویدئو روش پخت حرفه‌ای آش رشته مجلسی را آموزش می‌دهد.

راهنماتو: این ویدئو روش پخت حرفه‌ای آش رشته مجلسی را آموزش می‌دهد.

 

روش پخت آش‌رشته مجلسی و لعاب‌دار

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      اتفاقا اصلا حرفه ای نبود. قبل از ریختن سبزی داخل آب حتما باید کمی پیاز را در روغن تفت داده و زردچوبه بیشتری بهش اصافه کنید و بعد آب و سبزی را بریزید تا پخته بشه. این کار باعث خوش عطر و طعم شدن آش میشه. ضمنا با آبکش کردن حبوبات پخته ویتامین‌های اصلی رو دور میریزید!!

    • ناشناس

      وحشتناک بود بجای حرفه ای

    • شهرزاد

      خوب چه کاری لعاب نخود لوبیا رو صاف کنی دور بریزی بعد به جاش آرد حل کنیم بریزیم عقل سالم میگه انواع ویتامین های ب مخصوصا فولیک اسید در حبوباته اون لعاب رو نباید دور ریخت

    • ناشناس

      حال آدمو بهم میزنه

    • ناشناس

      ای بابا چقدر اسراف کارید موقع شتشوی حبوبات همینطور شیر آب باشدت بازه!!😭

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج