۱۳۸۸۵۳۰
۶۱۳
۶۱۳
پ

توضیحات امیرعبداللهیان درباره حمله ایران به اربیل

امیرعبداللهیان در اجلاس داووس گفت: اسرائیل علیه امنیت ایران از کردستان عراق سوءاستفاده می‌کند. با عراق موافقت نامه امنیتی داریم که امنیت مرزهای ایران حفظ کنند.

چند ثانیه: امیرعبداللهیان در اجلاس داووس گفت: اسرائیل علیه امنیت ایران از کردستان عراق سوءاستفاده می‌کند. با عراق موافقت نامه امنیتی داریم که امنیت مرزهای ایران حفظ کنند.

امیرعبداللهیان در ادامه گفت: اطلاعات دقیق نشان می دهد جایی که در عراق هدف قرار گرفته مقر موساد بوده و هیچ خطایی رخ نداده است. به حاکمیت و تمامیت ارضی عراق احترام می گذاریم.

 

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج