۱۳۹۱۵۵۲
۲ نظر
۲۲۷۴
۲ نظر
۲۲۷۴
پ

طرز تهیه هزاری، غذای محلی و محبوب بندرعباس

هواری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب می‌شود که آن را با استفاده از برنج و ماهی تهیه می‌کنند.

ایرنا: هواری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب می‌شود که آن را با استفاده از برنج و ماهی تهیه می‌کنند.

طرز تهیه هزاری، غذای محلی و محبوب بندرعباس

مردم جنوب در بسیاری از غذاهای خود از ماهی استفاده می‌کنند و روش‌های پخت متفاوتی برای آن دارند که یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای جنوبی که با ماهی تهیه می‌شود هزاری است که در این مطلب مواد لازم برای تهیه این نوع غذا را مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه هواری

زمان پخت: ۹۰ دقیقه

فلفل دلمه ای قرمز: ۱ قاشق مرباخوری

ماهی: ۷۰۰ گرم

برنج: ۳۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری

فراموش نکنید که نسبت‌های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده تا غذای خوش طعم و با کیفیت تری داشته باشید. این مقدار مواد اولیه برای ۶ نفر مناسب است و در صورتی که بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت‌های دقیقی که بین مواد اولیه قرار داده شده، مقدار آنها را تغییر دهید تا غذای لذیذی داشته باشید.

برای آماده سازی مواد اولیه تقریباً ۳۰ دقیقه و برای پختن و جا افتادن این غذا حدود یک ساعت و نیم زمان احتیاج است و می‌توانید در نهایت آن را برای وعده غذایی اصلی ناهار یا شام تهیه کنید.

به منظور تهیه این غذای محلی خوشمزه باید اول برنج را خوب بشویید و چند ساعت داخل آب و نمک خیس کنید.

پس از آن باید ماهی را پاک کنید و قبل از اینکه آن را بشویید داخل نمک و زرد چوبه بخوابانید و منتظر بمانید که نیم ساعت بماند و بعد آن را بشویید و به شکل فیله و ریز، ماهی‌ها را خورد کنید.

در مرحله بعدی باید یک تابه نسوز را روی شعله گاز قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود و پیاز را داخل روغن تفت داده و وقتی سرخ شد، فلفل دلمه‌ای را خورد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید.

هنگامی که نرم و سبک شدند ماهی‌ها را هم درون آن بریزید و تفت بدهید. وقتی که ماهی‌ها سرخ شدند، مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو داخل آن بریزید و مجدداً تفت دهید تا طعم بگیرند؛ ولی باید آرام هم بزنید که گوشت ماهی‌ها باز نشود چون ظاهر غذا را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سپس باید آب برنجی که خیس خورده بود را بیرون ریخته و آن را در آب در حال جوشیدن در قابلمه بریزید تا نیم پز شود و برنج را آبکشی کنید؛ یک قابلمه مناسب برای تهیه غذا در نظر بگیرید و ته آن کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را کف قابلمه قرار دهید.

حالا چند کفگیر برنج آبکش شده را درون قابلمه بریزید و روی برنج هم مواد ماهی که سرخ کرده‌اید و آماده شده را به صورت لایه‌ای روی آن قرار دهید و این کار را تکرار کنید تا همه مواد تمام شود.

قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و وقتی که بخار برنج بیرون آمد در قابلمه با دمکنی را بگذارید تا برنج شما دم بکشد و بعد در ظرف دلخواه سرو نموده و نوش جان کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      این که طبعش خیلی سرد هست ترشی بذاری کنارش چی میشه

    • ناشناس

      ادویه محلی که توش میریزن سردیش رو میگیره، که اینجا توضیحی ندادن، البته جنوب هوای بسیار گرمی داره مشکلی نیست

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج