اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۱۳۹۶۹۲۶
۳ نظر
۵۳۱
۳ نظر
۵۳۱
پ

تاثیر عجیب تک فرزندی بر وضعیت جوان‌سازی کشور

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: میزان باروری در ایران در سال ۱۴۰۰، ۱.۷۴ نفر بوده و این در حالی است که یک کشور در صورتی به سمت منفی شدن و سالمندی کامل نمی‌رود که میزان باروری آن بالای ۲.۱ نفر باشد، بنابراین باید باروری به بالای ۲.۱ نفر برسد یعنی هر خانواده باید بالای سه فرزند داشته باشد.

ایسنا: رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: میزان باروری در ایران در سال ۱۴۰۰، ۱.۷۴ نفر بوده و این در حالی است که یک کشور در صورتی به سمت منفی شدن و سالمندی کامل نمی‌رود که میزان باروری آن بالای ۲.۱ نفر باشد، بنابراین باید باروری به بالای ۲.۱ نفر برسد یعنی هر خانواده باید بالای سه فرزند داشته باشد.

تاثیر عجیب تک فرزندی بر وضعیت جوان‌سازی کشور

دکتر محمداسماعیل مطلق در کنگره بین‌المللی سلامت خانواده، فرزندآوری و صیانت از جمعیت که امروز (۲۴ بهمن‌ماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: انتظار می‌رود کسانی که در این کنگره حضور دارند، مشکلات موجود در جامعه در زمینه جوانی جمعیت  را باور کنند و برای حل آن ابتدا از خود و خانواده‌شان شروع کنند زیرا نمی‌توانیم به دیگران چیزی را دیکته کنیم‌.

وی افزود: میزان باروری در ایران در سال ۱۴۰۰، ۱.۷۴ نفر بوده و این در حالی است که یک کشور در صورتی به سمت منفی شدن و سالمندی کامل نمی‌رود که میزان باروری آن بالای ۲.۱ نفر باشد، بنابراین باید باروری به بالای ۲.۱ نفر برسد یعنی هر خانواده باید بالای سه فرزند داشته باشد.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: میزان خام موالید کل کشور در سال ۱۳۹۵، ۱۹.۳ مورد بود که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۳ رسیده است.

وی بیان کرد: طبق بررسی‌های انجام شده، در ۶۰ سال گذشته در ایران میانگین سن ازدواج زنان چهار سال و میانگین سن ازدواج مردان سه سال افزایش یافته است. از سال ۱۳۸۹ روند ازدواج نیز کاهش داشته و روند طلاق افزایش یافته است.

مطلق گفت: در سال ۱۴۰۰، ۵۷۰ هزار ازدواج در کشور ثبت شده که در سال ۱۴۰۱ این رقم به ۵۲۴ هزار مورد رسیده است. تعداد طلاق در این مدت نیز ۴۰۰ مورد افزایش یافته است.

وی افزود: در ۶۰ سال گذشته بُعد خانوار در کشور یعنی متوسط تعداد خانوار از ۴.۱ به کمتر از ۳.۳ رسیده است.

وی با تاکید بر لزوم افزایش سالانه موارد ازدواج به میزان ۱۰ درصد و کاهش طلاق به میزان ۱۰ درصد، گفت: با توجه به تبعات تک فرزندی، برخی کشورهای اروپایی قانون آورده‌اند که هر خانواده حداقل دو فرزند داشته باشد.

دبیر علمی کنگره بین المللی سلامت خانواده، فرزندآوری و صیانت از جمعیت تصریح کرد: یکی از مسائل موجود در بحث جوانی جمعیت این است که ازدواج دیر انجام می‌شود و در نهایت منجر به تک فرزندی می‌شود که باید این مشکل حل شود. از سوی دیگر فاصله فرزند اول و دوم طولانی است و باید فاصله فرزندان به زیر سه سال برسد که اکنون این رقم در ایران بالای سه سال است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      در خودروسازها را تخته کنبد .به جای غذاهای صنعتی غذای سنتی کافی به مردم بدهید . جلو مرگ و میرها گرفته میشه مشکل حل میشه

    • الف

      کشوری که یک هفته بعدش مشخص نیست چه وضعیتی داره....چی میگه این اقا

    • ماشینای بی کیفیت زندگی جوونا رو تهدید میکنه فقر و بیکاری و و.... این مشکلات رو حل کنید جمعیت جوون خواهد شد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج