۱۴۱۱۶۹۲
۱ نظر
۱۶۸۵
۱ نظر
۱۶۸۵
پ

مرگ تلخ دختر نوجوان به دست برادرش

جانشین انتظامی کهنوج از فوت یک دختر نوجوان در اثر سهل انگاری و شوخی نابجا با اسلحه بادی در یکی از مناطق روستایی این شهرستان خبر داد.

ایرنا: جانشین انتظامی کهنوج از فوت یک دختر نوجوان در اثر سهل انگاری و شوخی نابجا با اسلحه بادی در یکی از مناطق روستایی این شهرستان خبر داد.

سرهنگ" سلیمانی" گفت: در پی اعلام یک مورد تیرخوردگی در یکی از مناطق روستایی، مأموران پاسگاه "دهکهان" به محل حادثه اعزام و متوجه شدند یک پسر نوجوان در حال شوخی با خواهرش با اسلحه بادی بوده و به تصور اینکه سلاح خالی است اقدام به شلیک نموده و گلوله به خواهرش اصابت کرده است . 

متاسفانه این فرد پس از انتقال به مرکز درمانی به دلیل شدت جراحت وارده فوت می کند . 

وی با اشاره به تشکیل پرونده در این خصوص گفت: بارها بر عدم نگهداری و در دسترس قرار دادن سلاح و همچنین عدم تیراندازی در مراسم های جشن و شادی تاکید شده است.

photo_2024-04-07_12-04-47

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خدارحم کنه*

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج