طعم بینظیر این مرغ مجلسی، دل همه را میبرد
مرغ پختن همانقدر که آسان است ترفندهای خاص خودش را هم دارد! دیگر دورهی مرغ زردچوبهای و آب پز یا سرخ شده با زعفران گذشته است! غذاها رنگ و بوی مدرن گرفتهاند و بهتر است شما هم مجلسیترین نوع مرغ را درست کنید تا تفاوت آن را با بقیه دستورها متوجه شوید.
راهنماتو: مرغ پختن همانقدر که آسان است ترفندهای خاص خودش را هم دارد! دیگر دورهی مرغ زردچوبهای و آب پز یا سرخ شده با زعفران گذشته است! غذاها رنگ و بوی مدرن گرفتهاند و بهتر است شما هم مجلسیترین نوع مرغ را درست کنید تا تفاوت آن را با بقیه دستورها متوجه شوید.

مواد لازم:
| ماده غذایی | مقدار | 
|---|---|
| مرغ تکه شده | یک عدد | 
| نمک | یک قاشق چای خوری | 
| زردچوبه | یک قاشق چای خوری | 
| پاپریکا | یک قاشق چای خوری | 
| پودر تخم گشنیز | یک قاشق چای خوری | 
| فلفل قرمز | یک قاشق چای خوری | 
| فلفل سیاه | یک قاشق چای خوری | 
| لیمو ترش | ۲ عدد | 
| رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری | 
| رب فلفل | یک قاشق غذاخوری | 
| روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری | 
| سیب زمینی بزرگ | ۲ عدد | 
| پیاز بزرگ | یک عدد | 
| فلفل دلمهای | یک عدد | 
| فلفل سبز | ۲ عدد | 
طرز تهیه:
*سیب زمینیها را پوست بگیرید و به تکههای نسبتا درشت خرد کنید.
*پیاز را بشویید و پوست بگیرید و حلقهای برش بزنید.
*فلفل دلمهای و فلفل سبز را هم بعد از اینکه شستید به شکل دلخواه خرد کنید. نباید ریز باشند.
 
						 
						 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
					   
   
   
       
       
       
       
	
			
			 
	
			
			
ارسال نظر