طعم بینظیر این مرغ مجلسی، دل همه را میبرد
مرغ پختن همانقدر که آسان است ترفندهای خاص خودش را هم دارد! دیگر دورهی مرغ زردچوبهای و آب پز یا سرخ شده با زعفران گذشته است! غذاها رنگ و بوی مدرن گرفتهاند و بهتر است شما هم مجلسیترین نوع مرغ را درست کنید تا تفاوت آن را با بقیه دستورها متوجه شوید.
راهنماتو: مرغ پختن همانقدر که آسان است ترفندهای خاص خودش را هم دارد! دیگر دورهی مرغ زردچوبهای و آب پز یا سرخ شده با زعفران گذشته است! غذاها رنگ و بوی مدرن گرفتهاند و بهتر است شما هم مجلسیترین نوع مرغ را درست کنید تا تفاوت آن را با بقیه دستورها متوجه شوید.

مواد لازم:
| ماده غذایی | مقدار |
|---|---|
| مرغ تکه شده |
یک عدد |
| نمک |
یک قاشق چای خوری |
| زردچوبه | یک قاشق چای خوری |
| پاپریکا |
یک قاشق چای خوری |
| پودر تخم گشنیز |
یک قاشق چای خوری |
| فلفل قرمز |
یک قاشق چای خوری |
| فلفل سیاه |
یک قاشق چای خوری |
| لیمو ترش |
۲ عدد |
| رب گوجه فرنگی |
یک قاشق غذاخوری |
| رب فلفل |
یک قاشق غذاخوری |
| روغن زیتون |
۳ قاشق غذاخوری |
| سیب زمینی بزرگ |
۲ عدد |
| پیاز بزرگ |
یک عدد |
| فلفل دلمهای |
یک عدد |
| فلفل سبز |
۲ عدد |
طرز تهیه:
*سیب زمینیها را پوست بگیرید و به تکههای نسبتا درشت خرد کنید.
*پیاز را بشویید و پوست بگیرید و حلقهای برش بزنید.
*فلفل دلمهای و فلفل سبز را هم بعد از اینکه شستید به شکل دلخواه خرد کنید. نباید ریز باشند.
ارسال نظر