۱۴۲۲۹۱۰
۴ نظر
۱۱۰۳
۴ نظر
۱۱۰۳
پ

قمه‌کش‌های بیمارستان دلفان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی لرستان از شناسایی و دستگیری ۳ عامل شرارت و قمه‌کشی در بیمارستان ابن سینا نورآباد خبر داد.

فارس: فرمانده انتظامی لرستان از شناسایی و دستگیری ۳ عامل شرارت و قمه‌کشی در بیمارستان ابن سینا نورآباد خبر داد.

96b98ea6-6eb2-4a1f-b2b2-bf7005f6b505

سردار یحیی الهی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دلفان اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر ورود ۳ شرور قمه به دست در بیمارستان ابن سینا این شهرستان، بلافاصله ماموران به محل اعزام که قبل از حضور ماموران متواری شده بودند‌.

وی افزود: ضمن صدور دستورات لازم و هدایت تیم های عملیاتی اعزامی، کمتر از ۲ ساعت عاملان شرارت شناسایی، با هماهنگی قضائی و طی یک عملیات ضربتی و مقتدرانه هر ۳ نفر در مخفیگاهشان دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند‌.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه ۳ دستگاه خودرو در این رابطه توقیف و روانه پارکینگ شده است افزود: افرادی که به هر نحو بخواهند مخل نظم و امنیت شوند بدانند پلیس و دستگاه قضائی  بدون اغماض و با قاطعیت با آنان برخورد خواهد کرد.

پخش-نشدن-ویدئو

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پاپیون

    این ۳ نفر نه تنها شرور بوده اند.بلکه یا دیوانه‌ بوده اند و یا دوست داشته اند زندان بروند برای کاسبی!!!!!!؟؟؟؟

  • ناشناس

    چه فایده
    برخورد باز دارنده نیست
    فردا یک عده دیگه با قمه به یک جای دیگه حمله میکنند

  • ناشناس

    اشد مجازات

  • ناشناس

    فقط اعدام

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج