۱۴۳۲۷۲۵
۶ نظر
۱۰۷۶
۶ نظر
۱۰۷۶
پ

زاکانی برای دولت رئیسی سنگ‌تمام گذاشت!

علیرضا زاکانی در مناظره انتخابات گفت: در دولت فعلی، شادی‌های میلیونی متعدد رخ داده است.

اقتصادنیوز : علیرضا زاکانی در مناظره انتخابات گفت: در دولت فعلی، شادی‌های میلیونی متعدد رخ داده است.

وی گفت: در حوزه فرهنگ و اجتماع و اقتصاد هم عملاً ما مشارکت مردم را ببینیم. دولت خدمت دولت حامی است. دولت حامی در جهت ایجاد بستر و فضای مناسب فرهنگی است.

زاکانی ادامه داد: باید به فرهنگ به عنوان مدار سایر نظامات توجه کرد و تعلیم و تربیت را به عنوان یک پیشران پذیرفت. باید به اصحاب فرهنگ و هنر احترام گذاشت. ما محتاج به اصحاب فرهنگ و هنر هستیم تا بیشترین اثر و همکاری و همیاری مردم را داشته باشیم.

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    ریاکار

  • ناشناس

    اینا چی میکشن اینقدر تو فضا هستن

  • ناشناس

    قیمت دلار و سکه و خودرو و مسکن و تورم دفاع هم دارد.....

  • بی نام

    از جایی تعریف کن مردم آن را ندیده باشند

  • ناشناس

    پوششی

  • ناشناس

    ریاکدر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج