۱۴۳۹۵۵۸
۶۵۷
۶۵۷
پ

جدیدترین اظهارنظر بلینکن درباره وضعیت هسته‌ای ایران

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه ایران سلاح هسته‌ای توسعه نداده است، عنوان کرد که واشنگتن به جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای متعهد است.

ایسنا: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه ایران سلاح هسته‌ای توسعه نداده است، عنوان کرد که واشنگتن به جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای متعهد است.

5038665 (1)

بلینکن روز جمعه در اظهاراتی گفت: آنچه در هفته‌ها و ماه‌های اخیر دیده‌ایم این است که ایران واقعاً با برنامه هسته‌ای خود به جلو حرکت می‌کند.

وی در ادامه گفت: ایران به جای اینکه کم کم یک سال از داشتن ظرفیت لازم جهت تولید مواد شکاف‌پذیر برای یک سلاح هسته‌ای دور باشد، اکنون احتمالاً یک یا دو هفته از انجام این کار فاصله دارد.

بلینکن در ادامه تاکید کرد که ایران تا بدین لحظه هیچ سلاح هسته‌ای توسعه نداده است.

وی همچنین تاکید کرد که آمریکا به جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای متعهد است.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج