۱۴۴۴۶۱۷
۱۲۱۴
۱۲۱۴
پ

توهین روحانی عضو پایداری به هاشمی و خاتمی

ویدیویی از غلامرضا فیاضی، نماینده خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری را ببینید که دکتر علی شریعتی را «لعنت الله علیه» می‌خواند و می‌گوید او یقینا کافر است.

فرارو: غلامرضا فیاضی، عضو هیأت مدیره موسسه آموزشی امام خمینی، از شاگردان و همفکران مرحوم آیت الله مصباح و از راهبران عقیدتی ‎جبهه پایداری است.

2153515_738

فیاضی همچنین می‌گوید سیدمحمد خاتمی شیعه نیست و آیت الله هاشمی رفسنجانی هم ملعون است و اگر او ملعون نباشد کس دیگری ملعون نیست.

غلامرضا فیاضی، عضو هیأت مدیره موسسه آموزشی امام خمینی، از شاگردان و همفکران مرحوم آیت الله مصباح و از راهبران عقیدتی ‎جبهه پایداری است.

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج