۱۵۰۱۰۹۲
۳۸۹
۳۸۹
پ

توقیف بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه‌ساز در تهران

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه‌ساز در سطح شهر تهران در مدت ۶ روز خبر داد.

فارس: رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه‌ساز در سطح شهر تهران در مدت ۶ روز خبر داد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور در این خصوص گفت: از روز ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ طرح برخورد با تخلفات حادثه ساز شروع شده که این طرح تا پایان تعطیلات اجرا می شود.

وی گفت: تاکنون (از ۲۵ اسفند ماه تا اول فروردین) بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه ساز توقیف شده که تا پایان تعطیلات در پارکینگ خواهند ماند.

0

سردار موسوی پور در ادامه خاطرنشان کرد: سرعت غیر مجاز، سبقت غیرمجاز، حرکت به صورت مارپیچ، عبور از چراغ قرمز ، حرکت با دنده عقب در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها جزو تخلفات حادثه‌ساز محسوب می شوند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: با انجام هر یک از این تخلفات حادثه ساز، وسیله نقلیه تا پایان تعطیلات در پارکینگ متوقف خواهد ماند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج