۱۵۰۹۸۹۳
۴۶۰
۴۶۰
پ

وزیر خارجه پاکستان، هند را تهدید کرد

همزمان با بحران پیش‌آمده میان پاکستان و هند، وزیر خارجه پاکستان گفت این کشور شروع‌کننده نخواهد بود، اما به هر اقدام تنش‌آمیز هند شدیدا پاسخ خواهد داد.

ایسنا: همزمان با بحران پیش‌آمده میان پاکستان و هند، وزیر خارجه پاکستان گفت این کشور شروع‌کننده نخواهد بود، اما به هر اقدام تنش‌آمیز هند شدیدا پاسخ خواهد داد.

2552769_713

در تاریخ ۲۲ آوریل (۲ اردیبهشت) یک حمله تروریستی در نزدیکی شهر «پهلگام» در جامو و کشمیر تحت کنترل هند رخ داد که منجر به کشته شدن ۲۶ نفر از جمله یک شهروند نپالی شد.

در واکنش به این حمله که گروهی از تروریست‌های «لشکر طیبه» مسئولیت آن را برعهده گرفتند، هند ممنوعیت‌هایی را برای اتباع پاکستانی وضع کرد که شامل کاهش تعداد کارمندان پاکستانی در سفارتخانه در دهلی، بستن مسیر آب سند به سمت پاکستان و بستن تنها مرز زمینی فعال بین ۲ کشور می‌شود.

روزنامه «داون» به نقل از «محمد اسحاق‌دار» معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان نوشت: «پاکستان شروع‌کننده نخواهد بود، اما به هر اقدام تنش‌آمیز هند شدیدا پاسخ خواهد داد.»

وزیر خارجه پاکستان در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک در اسلام‌آباد به همراه «ژنرال احمد شریف چودری» رئیس روابط عمومی ارتش پاکستان و «شفقت علی خان» سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور گفت: «کل منطقه به دلیل اقدام سیاسی و بسیار تحریک‌آمیز هند، با تهدید جدی درخصوص صلح و ثبات مواجه شده است.»

او تاکید کرد: «رهبران جهان طی روز‌های اخیر درخواست خویشتن‌داری کرده‌اند. من به نمایندگی از دولت و ملت صراحتا اعلام کرده‌ام که پاکستان اولین کشوری نخواهد بود که به هیچ اقدام تنش‌آمیزی متوسل می‌شود، اما در صورت هرگونه حرکت تنش‌آمیز طرف هندی، ما شدیدا پاسخ خواهیم داد.»

اسحاق‌دار افزود: «اجازه دهید با تکرار این نکته بگویم که پاکستان تروریسم را در همه اشکال و مظاهر آن محکوم می‌کند. هیچ علت یا هدفی نمی‌تواند کشتن جان افراد بی‌گناه را توجیه کند.»

وزیر خارجه پاکستان گفت: «هند از کمپین ترور و حمایت از تروریسم در پاکستان و سایر کشور‌ها تجلیل می‌کند و حتی آن را جشن می‌گیرد. هیچ کشور دیگری به اندازه پاکستان قربانی تروریسم نشده است. از طرفی، فداکاری‌های انجام‌شده توسط سازمان‌های مجری قانون و غیرنظامیان پاکستان به مقابله با تهدید تروریسم و به صلح و ثبات منطقه‌ای و بین المللی کمک کرده است.»

«نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند نیز روز سه‌شنبه ریاست جلسه‌ای را بر عهده داشت که با حضور «راجنات سینگ» وزیر دفاع، «ژنرال آنیل چاوهان» رئیس ستاد دفاع و سه تن از فرماندهان ارتش این کشور برگزار شد.

او در این جلسه تاکید کرد: «نیرو‌های مسلح هند آزادی عملیات کاملی برای تصمیم‌گیری در مورد نحوه، اهداف و زمان واکنش هند دارند.»

وزیر امور خارجه پاکستان در ادامه اظهارات خود بیان کرد: «یک راه‌حل بادوام برای هند تمرکز بر مشکلات داخلی خود به جای اشاره به کشور‌های دیگر است. هند برای مدت طولانی برای دستیابی به اهداف استراتژیک خود، اتهامات تروریستی را به کار گرفته است.»

وی افزود: «در عین حال، همه چنین حوادثی برای تحریک احساسات سیاسی داخلی برای دستیابی به منافع سیاسی محدود استفاده می‌شود. ما به شدت نگران روایت بسیار خشن، بسیار تحریک‌آمیز و علنی اسلام‌هراسانه‌ای هستیم که علیه کشمیری‌ها و مسلمانان هندی است.»

این وزیر پاکستانی در پایان تاکید کرد: «هند پس از حمله پهلگام بدون داشتن مدرکی علیه پاکستان ادعا‌هایی را مطرح کرد. پاکستان هیچ ربطی به آن ندارد و ما از اول هم این را گفته‌ایم و تکرار می‌کنیم؛ پاکستان هیچ ارتباطی به حادثه پهلگام ندارد.»

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج