۱۵۰۹۹۶۲
۶ نظر
۵۳۷
۶ نظر
۵۳۷
پ

رئیس اتحادیه کباب: چلوکباب زیر ۱۰۰ هزارتومان، سم‌فروشی است

رئیس اتحادیه کباب و غذای سنتی تهران، گفت: ارزان‌فروشی در حوزه غذا، به‌ویژه کباب ، چلوکباب و غذا‌های سنتی، در واقع سم فروشی است.

ایلنا: رئیس اتحادیه کباب و غذای سنتی تهران، گفت: ارزان‌فروشی در حوزه غذا، به‌ویژه کباب ، چلوکباب و غذا‌های سنتی، در واقع سم فروشی است.

1962789_872

حسین محمدی از ارزان‌فروشی برخی از واحد‌های غیرمجاز که نشان از استفاده از مواد اولیه نامرغوب دارد گلایه کرد و هشدار داد که این اقدامات سلامت شهروندان را به مخاطره می‌اندازد.

وی درخصوص وضعیت صنف کباب و غذای سنتی در سالی که گذشت اظهار کرد: شرایط اقتصادی کشور در وضعیت دشواری قرار دارد و افزایش قیمت مواد اولیه، حامل‌های انرژی و نیروی انسانی، موجب افزایش قیمت تمام شده غذا در واحد‌های صنفی شده است. این امر، در کنار  تقاضا، باعث متزلزل شدن بسیاری از واحد‌های صنفی در سال گذشته نیز شد.

وی با اشاره به ارزانی غیرمعقول در منوی برخی از کبابی‌ها گفت: در خصوص ارزان‌فروشی، بنده بر این باورم که ارزان‌فروشی در حوزه غذا، به‌ویژه کباب و غذا‌های سنتی، در واقع سم‌فروشی است. با توجه به افزایش آمار بیماری‌های خطرناک مانند سرطان، استفاده از مواد اولیه نامرغوب و اسانس‌های غیرمجاز مانند اسانس زعفران در غذا‌های ارزان‌قیمت، سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازد. از مردم عزیز تقاضا دارم که صرفاً از واحد‌های مجاز دارای پروانه کسب از اتحادیه و مجوز بهداشت، اقدام به خرید کنند و از خرید از واحد‌های غیرمجاز و دست‌فروشان خودداری کنند.

رئیس اتحادیه کباب و غذای سنتی در مورد اقدامات نظارتی در این خصوص گفت: این اتحادیه به منظور جلوگیری از فعالیت واحد‌های متخلف، گشت‌های بازرسی شبانه‌روزی را در سطح شهر انجام می‌دهد و با همکاری وزارت بهداشت، تعزیرات حکومتی، شورای اصناف و پلیس اماکن تهران، با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

محمدی در پاسخ به این پرسش که قیمت منطقی یک سیخ کباب کوبیده باید چقدر باشد، گفت: در خصوص قیمت‌گذاری، با توجه به نوسانات بازار و کیفیت مواد اولیه، تعیین قیمت ثابت برای تمامی واحد‌ها دشوار است. اما به طور کلی، قیمت یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مطلوب، نمی‌تواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد و قیمت پایین‌تر از صد هزار تومان، سم فروشی محسوب می‌شود، امیدوارم با همکاری و همدلی، بتوانیم ضمن حفظ کیفیت غذا‌های سنتی، از سلامت شهروندان نیز محافظت کنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسن

    این قیمتی که شما روی یک سیخ کوبیده گزاشته ای سمی تر از خود کباب سمی

  • حسین

    یعنی اگر همین غذا را ۲۰۰ هزاد تومان بدهند،مشکلی ندارد؟پس از این به بعد اگر قیمت غذا یک میلیون شد با کیفیت است!

  • ریحان

    بالای 100هزارتومان هم ایست قلبی واسه کسی که دستش خالیه

  • منصور

    بخدا دروغ میگید یک عده هستن با سود کم راضی هستن

  • پلنگ

    بیرون غذا خوردن اشتباه بزرگی است در این روزگار میشه همون غذا را تویه خونه درست کرد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج