۱۵۱۰۱۷۵
۴۶۷
۴۶۷
پ

امام‌جمعه اهواز: خداوند فرمان تشکیل حوزه‌های علمیه را داد

امام جمعه اهواز در خطبه‌های امروز نماز جمعه این شهر با اشاره به آیه «فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ کُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِیَتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ وَلِیُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ» (توبه، ۱۲۲) افزود: خداوند در این آیه می‌فرماید چرا از هر قوم، گروهی نمی‌روند احکام دینی را یاد بگیرند؟ خداوند فرمان تشکیل حوزه‌های علمیه را می‌دهد.

ایسنا: امام جمعه اهواز در خطبه‌های امروز نماز جمعه این شهر با اشاره به آیه «فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ کُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِیَتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ وَلِیُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ» (توبه، ۱۲۲) افزود: خداوند در این آیه می‌فرماید چرا از هر قوم، گروهی نمی‌روند احکام دینی را یاد بگیرند؟ خداوند فرمان تشکیل حوزه‌های علمیه را می‌دهد. معلوم می‌شود هر معصومی هر کجا هست، در کنارش، حوزه‌های علمیه هست. تأثیرگذاری وجود مقدس امام باقر(ع) و امام صادق(ع) در تربیت علما و دانشمندان ببینید. بعد از آنها ما دسترسی به معصوم نداشتیم این عالمان دینی بودند که این رسالت را ادامه دادند. اگر در جهان یک لااله الا الله گفته می‌شود به برکت وجود عالمان دین وبزرگانی مثل مؤسس حوزه علمیه قم آیت الله العظمی شیخ حائری یزدی است.

1963292_499

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج