۱۵۱۱۳۰۱
۴۳۸
۴۳۸
پ

سورپرایز ویژه عربستان برای زائران حج امسال

عربستان سعودی قصد دارد در موسم حج امسال، از جامع‌ترین و پیشرفته‌ترین برنامه عملیاتی خود رونمایی کند، طرحی که با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین، خدمات هوشمند متنوعی را برای تسهیل زیارت میلیون‌ها زائر فراهم خواهد کرد.

ایسنا: عربستان سعودی قصد دارد در موسم حج امسال، از جامع‌ترین و پیشرفته‌ترین برنامه عملیاتی خود رونمایی کند، طرحی که با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین، خدمات هوشمند متنوعی را برای تسهیل زیارت میلیون‌ها زائر فراهم خواهد کرد.

6227361

 ریاست کل امور مسجدالحرام در مکه و مسجدالنبی در مدینه قرار است جامع‌ترین طرح عملیاتی خود تاکنون را برای موسم حج آینده رونمایی کند.

این برنامه، که به‌عنوان بزرگ‌ترین طرح متمرکز بر خدمات زائران از زمان اجرای چارچوب‌های قانونی جدید توصیف شده است، بر خدمات زائرمحور تمرکز دارد و هدف آن پاسخ‌گویی به نیازهای میلیون‌ها حاجی در ایام حج است.

این ابتکارات هوشمند قرار است روز دهم ذی‌القعده (پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت) به صورت رسمی رونمایی شود.

به گزارش گالف نیوز، در این طرح با بهره‌گیری از ابزارهای هوش مصنوعی، فناوری‌های هوشمند و بسترهای دیجیتال متنوع، تلاش خواهد شد تا زائران سفر معنوی خود را با سهولت، وضوح و آرامش بیشتری تجربه کنند.

ریاست کل امور مسجدالحرام در حساب رسمی خود در پلتفرم «ایکس» (توییتر سابق) اعلام کرد که این نقشه عملیاتی شامل راه‌اندازی جامع‌ترین مجموعه خدمات دیجیتال هوشمند در تاریخ حج خواهد بود.

برخی از محورهای کلیدی این طرح عبارت‌اند از:

ربات هوش مصنوعی «مناره ۲»: ربات نسل دوم چندزبانه‌ای که برای خدمت‌رسانی و راهنمایی زائران طراحی شده است.

صفحه‌نمایش‌های هوشمند چندزبانه: نمایشگرهای تعاملی هوشمند که در نقاط کلیدی مستقر می‌شوند و اطلاعات و کمک‌های لحظه‌ای ارائه می‌دهند.

پلتفرم دیجیتال قرآن: بستری جهانی برای قرائت و آموزش قرآن که در اختیار زائران سراسر جهان قرار می‌گیرد.

اپلیکیشن سوره فاتحه: برنامه‌ای دیجیتال و چندزبانه برای تقویت درک و تعامل با یکی از پرخوانده‌ترین سوره‌های قرآن.

ابتکارات تخصصی: برنامه‌هایی برای پشتیبانی دینی، فکری و آموزشی که با توجه به تنوع فرهنگی و زبانی زائران طراحی شده‌اند.

موسم حج ۲۰۲۵ از تاریخ ۴ ژوئن آغاز می‌شود و تا ۹ ژوئن (۱۴ تا ۱۹ خرداد) ادامه خواهد داشت.

امسال حدود ۸۵ هزار و ۸۵۰ زائر از ایران در حج تمتع حضور دارند. اعزام این زائران از ۱۵ اردیبهشت‌ماه آغاز شده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج