۱۵۱۱۴۹۷
۹ نظر
۸۱۴
۹ نظر
۸۱۴
پ

قتل هولناک پدر توسط دختر معتاد در دامغان

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: دختر معتادی که پدر خود را به قتل رسانده بود، در کمتر از چند ساعت دستگیر شد.

خبرگزاری ایسنا: جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: دختر معتادی که پدر خود را به قتل رسانده بود، در کمتر از چند ساعت دستگیر شد.

63449221

سرهنگ سید علی میراحمدی امروز ۱۷ اردیبهشت‌ اظهار کرد: روز گذشته برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر پیدا شدن جسد سوخته مردی داخل باغ واقع در یکی از محلات شهرستان دامغان، ماموران انتظامی و کارآگاهان پلیس آگاهی به محل اعزام شدند. پس از حضور پلیس در محل، با هماهنگی قضایی جسد به پزشکی قانونی منتقل و در بررسی‌های فنی و تخصصی کارآگاهان هویت مقتول مشخص شد.

وی با بیان اینکه ماموران طی تحقیقات خاص پلیسی گمان بردند که قاتل، دختر مقتول باشد، ادامه داد: پلیس در کمتر از چند ساعت متهم را شناسایی، دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کرد.

این فرمانده انتظامی ادامه داد: دختر ۴۲ ساله معتاد و سابقه‌دار مقتول، در بازجویی‌های فنی پلیس به قتل پدر ۸۰ ساله خود اقرار و انگیزه خود را اختلافات خانوادگی عنوان کرد. ‌

جانشین فرمانده انتظامی استان خاطرنشان کرد: برخورد با جرائم خشن جزو اولویت‌های اصلی پلیس است و انتظامی استان با جدیت تمام در این زمینه اقدامات قانونی خود را انجام خواهد داد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بنده خدا

    والله دیگه آخر زمانه رحم کجا رفته خانواده‌ها افتادن جان هم خجالت بکشین ای چه کاریه فکر کردین با کشتن دیگران به‌ خوشبختی میرسین مگر خدا او بالا نیست قبر خودتان با ای کار کندین

  • پاپیون

    اعتیاد‌ به‌ مواد‌ مخدر‌؛ موجب‌ چه جنایتهایی‌ که نمیشود‌.!!!!؟؟؟؟؟؟

  • زهره

    به کجا چنین شتابان دل من گرفته ز این جا

  • مخلص خدا

    چه روز گاری شده ندانسته قاتل خودش بزرگ می‌کند

  • مرصاد

    اعدام کم است برای همچین اولادی

  • c

    موادمخدرباعث قتل ودرگیری خانوادگی میشه

  • باران

    مشکل مواد مخدررو حل کنن دیگه همچین چیرایی نمیشنویم

  • حق گو

    مشکل مواد مخدر افغانیها هستند که قاچاق مواد مخدر در ایدان میشن.باید کاسبان تحریم وهواداران افغانیها.سر پوزی بحورند

  • مجیدسرلک

    عجب زمونه ای شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج