۱۵۱۱۹۷۴
۱۲۶
۱۲۶
پ

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج و عتبات

تمام اطلاعیه‌های اعزام زائران برای حج و عتبات در سایت رسمی سازمان به آدرس haj.ir و سامانه. های my.haj.ir و atabatorg.haj.ir امکان‌پذیر است.

ایسنا: سازمان حج و زیارت درباره کلاهبرداری در سفرهای حج تمتع و عتبات عالیات عراق هشدار داد.

سازمان حج و زیارت اعلام کرد: «به‌دنبال گزارش‌های اعلامی از استان‌های مختلف کشور مبنی بر فراخوان. های جعلی اعزام به حج و عتبات، به استحضار علاقمندان تشرف به اماکن متبرکه می‌رساند تمام ثبت‌نام‌های حج و زیارت صرفا در سایت‌های رسمی این سازمان انجام می‌شود و هرگونه پرداخت وجه به حساب شخصی افراد مصداق کلاهبرداری و اخاذی است.

147

ضمنا تمام اطلاعیه‌های اعزام زایران برای حج و عتبات در سایت رسمی سازمان به آدرس haj.ir و سامانه. های my.haj.ir و atabatorg.haj.ir امکان‌پذیر است.»

بنابر اعلام سازمان حج و زیارت،  اعزام‌ زائران ایرانی که از دوشنبه ۱۵اردیبهشت آغاز شده است تا پایان روز ۱۹ اردیبهشت به حدود ۹۷۰۰زائر می‌رسد که در قالب ۶۶کاروان وارد شهر مدینه می‌شوند.

مدت حضور زائران در شهر مدینه ۵ شب و ۶ روز خواهد بود و بعد از آن با احرام در میقات مسجد شجره بوسیله قطار سریع‌السیر عازم مکه مکرمه خواهند شد.

امسال حدود ۸۵ هزار و ۸۵۰ زائر از ایران برای حج در عربستان حضور خواهند داشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج