نجات ۱۳۰ نفر از آتشسوزی در هتل خیابان مفتح
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران از وقوع یک حادثه آتشسوزی در هتلی واقع در خیابان مفتح خبر داد
ایسنا: سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران از وقوع یک حادثه آتشسوزی در هتلی واقع در خیابان مفتح خبر داد و گفت: با واکنش سریع آتشنشانان، از سرایت حریق به بخشهای دیگر ساختمان جلوگیری شد و حدود ۱۳۰ نفر از مسافران و پرسنل هتل نجات یافتند.
جلال ملکی در خصوص این حادثه اعلام کرد: ساعت ۴:۰۴ بامداد امروز، حادثه آتشسوزی در یک هتل واقع در خیابان مفتح به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که بلافاصله چهار ایستگاه آتشنشانی به محل اعزام شدند.
به گفته وی، محل حادثه یک ساختمان اقامتی چهار طبقه روی همکف با یک زیرزمین بود که آتشسوزی در بخش زیرزمین و در قسمت سونا، استخر و جکوزی رخ داده بود. آتش بیشتر در بخش سونای خشک شعلهور شده و به سقفهای کاذب نیز سرایت کرده بود. همچنین دود غلیظ به طبقات فوقانی، از جمله لابی، نفوذ کرده بود.
وی افزود: این هتل در زمان حادثه حدود ۱۱۵ مسافر و ۱۵ نفر پرسنل داشت که پیش از آنکه آسیبی ببینند، از ساختمان خارج و به محل امن منتقل شدند. آتشنشانان با حضور بهموقع و اقدامات سریع، از گسترش آتش به سایر بخشها جلوگیری کردند.
ملکی گفت: عملیات اطفای حریق و ایمنسازی محل تا ساعت ۵:۳۰ ادامه داشت و در نهایت، محل تحویل مسئولان هتل داده شد.
نظر کاربران
استغفرالله... اینقدرکه اخبارحوادث وناگوارهست خبرهای دیگه تعطیله😁