۱۵۱۲۳۸۹
۹ نظر
۷۲۵
۹ نظر
۷۲۵
پ

حکم اعدام متجاوز به عنف در شاهرود اجرا شد

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان گفت:در پی اعلام شکایت خانم جوان شاهرودی مبنی بر ارتکاب عمل شنیع تجاوز به عنف و اکراه توسط فردی، پرونده با دقت و سرعت تشکیل، مجرم شناسایی و دستگیر و روند رسیدگی قضایی پرونده ادامه پیدا کرد.

خبرگزاری تسنیم: رئیس‌کل دادگستری استان سمنان گفت:در پی اعلام شکایت خانم جوان شاهرودی مبنی بر ارتکاب عمل شنیع تجاوز به عنف و اکراه توسط فردی، پرونده با دقت و سرعت تشکیل، مجرم شناسایی و دستگیر و روند رسیدگی قضایی پرونده ادامه پیدا کرد.

مراحل تعقیب و رسیدگی پرونده با تائید حکم اعدام آن متجاوز از سوی یکی از شعب دیوان‌عالی کشور مورد تنفیذ قرار گرفت. پرونده مراحل و تشریفات قانونی لازم را طی کرد و در نهایت، محکوم علیه به دار مجازات آویخته و اعدام شد.

1397043014020133014808614

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • Zatoeichi

    الحمدالله

  • مریم

    بسیار عالی خدا قوت خییییلی ممنون از محاکم قضایی شاهرود در احقاق حق

  • علی

    مثل همین جرم در تهران و شهرهای بزرگ بعد مدتی عفو میخوره..

  • علی

    لعنت الله علیه

  • ali

    تجاوز به هیچ عنوان قابل توجیه و.. نبوده
    و همه قاضی ها باید اشدمجازات رو تو حُکمشون اعمال کنند

  • مرصاد

    اگه در تمام شهرها متجاوزین و جنایت کاران مجازات اشد و سریع انجام گیرد...کمتر شاهد این کارهای شیطانی خواهیم بود.

  • شفا

    احسنت بر قوه قضائیه

  • افشینااا

    آفرین

  • کامبیز

    خداراشکر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج