۱۵۱۲۵۴۴
۲ نظر
۶۲۲
۲ نظر
۶۲۲
پ

مقصد سفر بعدی عراقچی بعد از مذاکرات مسقط

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه به امارات متحده عربی سفر می‌کند.

ایرنا: سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه به امارات متحده عربی سفر می‌کند.

2165687_405

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام این خبر، افزود: عراقچی در این سفر که در چارچوب رایزنی‌های مستمر جمهوری اسلامی ایران با همسایگان صورت می‌گیرد، با مقام‌های عالیرتبه امارات در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت وگو و تبادل نظر خواهد کرد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • هدایت

    خداقوت ای مردبزرگ.. ای کاش ظریف عزیز هم شمارا همراهی میکردآنوقت همه سیاستمداران یک طرف.. شمادونفرهم یک طرف.. اماافسوس... قدرزرزرگرشناسد

  • حسین

    ظریف اگه بره قرارداد واگذاری جزایر مورد مناقشه رو بطور حتم مختومه می‌کنه!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج