۱۵۱۲۹۶۸
۸ نظر
۶۴۴
۸ نظر
۶۴۴
پ

اگر از آسمان سنگ هم ببارد من ایران می‌مانم

هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت:بعد از انقلاب خیلی ها گفتند برویم و صحبت فرار بود. من گفتم نمی‌روم.

همشهری آنلاین: مهدی فخیم زاده هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفتگوی تصویری با شبکه شرق گفت: بعد از انقلاب خیلی ها گفتند برویم و صحبت فرار بود. من گفتم نمی‌روم. از زنم جدا شده بودم و کاری نداشتم، اما نرفتم. هر کس رفت، نتوانست کار کند غیر از خانم آغداشلو و گلشیفته.

2165889_695

مهرجویی رفت. چند سال هم آنجا بود، اما فقط توانست یک مستند نقاشی‌های رمبو بسازد. داوود رشیدی هم به خاطر کار پدرش که در سفارت بود، رفت. از او پرسیدم تو آنجا بودی. اینها چه می‌گویند؟ گفت همه‌اش سراب است. کجا بروم؟ اینجا مملکت من است. بروم می‌شوم هنرپیشه درجه۳. من اینجا هنرپیشه درجه یک هستم. اگر از آسمان سنگ ببارد هم، من اینجا می‌مانم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سیاوش

    زنده باد درود بر شمامرد وطن پرست ایران دوست

  • علی

    استاد فخیم‌زاده عزیز...ایکاش یک سریال هم از نادر..از کریمخان زند..و یا از مفاخر ملی ایرانیان میساختی...آنوقت نامت تا ابد. می درخشید

  • منطق

    👏👏👏

  • ..

    درجه یک هستی اما نه برای مردم

  • حسین

    قدر هنر پیشه های وطن دوست را باید دانست از قبیل فخیم زاده

  • محمد

    درود برشما

  • بی نام

    صددرصد پول خوبی داری به جیب میزنید پشتت هم گرمه. وگرنه مثل بقیه میرفتی

  • خوزستان

    دورود به شرفت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج