۱۵۱۳۳۴۰
۴ نظر
۱۶۹۲
۴ نظر
۱۶۹۲
پ

تصاویر تماشایی از هدیه لاکچری قطری‌ها به ترامپ

خاندان سلطنتی قطر یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۴۷-۸ لوکس به ارزش تقریبی ۴۰۰ میلیون دلار را به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اهدا کرد.

همشهری آنلاین: خاندان سلطنتی قطر یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۴۷-۸ لوکس به ارزش تقریبی ۴۰۰ میلیون دلار را به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اهدا کرد.

2169456_496

این هواپیما قرار است تا زمان تحویل نسل تازه هواپیماهای ریاست جمهوری آمریکا توسط بوئینگ، به‌عنوان «ایرفورس وان» هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا مورد استفاده قرار گیرد و پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، به بنیاد کتابخانه ریاست‌جمهوری او منتقل شود. این اقدام با واکنش‌های گسترده‌ای در داخل و خارج از ایالات متحده مواجه شده است.

منتقدان، از جمله برخی از اعضای حزب جمهوری‌خواه، این هدیه را به‌عنوان نقض بند امتیازات خارجی در قانون اساسی ایالات متحده می‌دانند، که دریافت هدایا از دولت‌های خارجی بدون تأیید کنگره را ممنوع می‌کند.

همچنین نگرانی‌هایی درباره امنیت ملی و احتمال نفوذ خارجی مطرح شده است. ترامپ در دفاع از این اقدام اظهار داشته که این هواپیما به وزارت دفاع ایالات متحده اهدا می‌شود و پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش به کتابخانه ریاست‌جمهوری او منتقل خواهد شد، بنابراین این هدیه شخصی تلقی نمی‌شود.

5183720

5183719

5183718

5183717

5183716

5183715

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سید

    چقدر بدبخت تشریف دارید.مردم بدبخت غزه دارند.می میرند.اینابه خاطرمطاع دنیا.وماندن درریاست.باج می‌دهند.یعنی انقدرترامپ برای شمامهمه.چهارصد میلیون دلار.خدایا خودت کاری بکن.

  • محمددوست

    قطری ها اگریک ذره غیرت در وجودشون بود ،به جنایتکار وحشی مثل ترامپ که شریک درقتل عام مردم مظلوم غزه هدیه نمیدادند

  • مریم

    خدای اونا چقدرررر فرق داره با ما خدازده ها مردنی که برق حتی نداریم

  • مریم

    ما بیچاره ها هم هر روز بی برقی داریم آرزو بدیهیات داریم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج