خوانندگانی که تیتراژ سریالها را به خاطره تبدیل کردند
با سریال «وحشی» بهانهای شد تا نگاهی به خوانندگانی بیندازیم که حضور قابل توجهی در تیتراژ سریالهای شبکه نمایش خانگی داشتهاند.
سلام سینما: با سریال «وحشی» بهانهای شد تا نگاهی به خوانندگانی بیندازیم که حضور قابل توجهی در تیتراژ سریالهای شبکه نمایش خانگی داشتهاند.
در سالهای اخیر، شبکه نمایش خانگی به یکی از اصلیترین عرصههای تولید محتوا در ایران تبدیل شده و سریالهایی با کیفیت بالا و داستانهای جذاب توانستهاند توجه مخاطبان را جلب کنند. در این میان، موسیقی تیتراژ و قطعات شنیداری که همراه این آثار منتشر میشوند، نقشی کلیدی در ایجاد ارتباط عاطفی با مخاطب ایفا میکنند.
نمونه اخیر آن سریال «وحشی» است که با دو قطعه از دو خواننده جوان و صاحب سبک، شروین حاجیپور و حیدو هدایتی، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این دو هنرمند با سبکهای خاص و نوآورانه خود، فضایی متفاوت به این سریال بخشیدهاند و این بهانهای شد تا مروری داشته باشیم بر برخی از مهمترین خوانندگانی که در شبکه نمایش خانگی آثار موفقی را به نام خود ثبت کردهاند.
محسن چاوشی
نام محسن چاوشی در میان خوانندگان تیتراژ سریالهای نمایش خانگی با فاصلهای محسوس در صدر قرار دارد. چاوشی با سریال محبوب «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی توانست یکی از ماندگارترین آلبومهای موسیقی سریالی را به مخاطبان ارائه کند. قطعاتی همچون «کجایی» و «افسار» نه تنها به بخشی از حافظه موسیقیایی مردم تبدیل شدند، بلکه نقشی مهم در هویت بصری و احساسی این سریال ایفا کردند. پس از موفقیت شهرزاد، چاوشی به همکاری خود در شبکه نمایش خانگی ادامه داد و برای سریالهای دیگری نظیر «رهایم کن» و فصل دوم «زخم کاری» نیز قطعاتی اجرا کرد که همچنان با استقبال گسترده روبهرو هستند.
همایون شجریان
همایون شجریان نیز با صدای پراحساس و توانمندی که از پدر به ارث برده، در حوزه موسیقی سریالهای خانگی جایگاه ویژهای دارد. او برای سریالهای «جیران» و «میخواهم زنده بمانم» قطعاتی را اجرا کرده که به خوبی فضای تاریخی و درام این آثار را تکمیل کرده است. شجریان با تلفیق موسیقی سنتی ایرانی و تنظیمهای مدرن، توانسته حال و هوای خاصی به این سریالها ببخشد.
علیرضا قربانی
علیرضا قربانی نیز از دیگر هنرمندانی است که در شبکه نمایش خانگی خوش درخشیده است. او با صدای مخملی و قدرت بیان بینظیرش، در سریالهایی مانند «بیگناه» و «همگناه» حضور داشته است. قطعات قربانی اغلب با اشعار شاعرانه و پرمفهوم همراه هستند که به خوبی فضای درامهای اجتماعی را تقویت میکنند.
دیگر خوانندگان که برای سریالهای شبکه نمایش خانگی خواندند
در کنار این نامهای بزرگ، خوانندگان دیگری نیز در این حوزه فعالیت داشتهاند که هر کدام با سبکهای متفاوت خود توانستهاند رنگ و بویی خاص به آثار خانگی ببخشند:
بهنام بانی در «زخم کاری 1» با صدای پرانرژی و شاداب خود حال و هوای خاصی به این درام جنایی بخشید. مهدی دارابی (عضو گروه هوروش بند) در «زخم کاری ۳: انتقام» با فضاسازی احساسی و عاطفی قطعاتش تاثیرگذار بود.
شهریار پیروزفر با حضور در «زخم کاری ۴: مجازات» توانست بار دیگر توانمندیهای خود را به عنوان یک هنرمند چندبعدی به رخ بکشد. رضا یزدانی در «افعی تهران» با سبکی راک و متفاوت فضای این سریال را تکمیل کرد.
فرزاد فرزین در سریالهای «مانکن» و «عاشقانه» با صدای خاص و انرژی بالا به خوبی در ذهن مخاطبان جای گرفت. بهزاد عمرانی نیز در سریال متفاوت «مگه تموم عمر چندتا بهاره» با ترکیب موسیقی فولکلور و نوستالژیک توانست قطعاتی ماندگار خلق کند.
نظر کاربران
چاووشی که کلا با تیتراژ خوانی سریالها معروف شد. اگه فیلم سریالها نبودن اسمی ازش هم نبود از علی سنتوری هم شروع شد ۹۵ درصد کارهای معروفش به واسطهی فیلم و سریال ها بودن و براش هم خوب کار کردن و تبلیغ شد. با تمام احترام به طرفدارهاش و شخصیت خودش. یک خواننده نام ببرید که آرزوش کنسرت گذاشتن نباشه یک خواننده؟ وقتی لایو نمیتونه بخونه این شائبهرو خودش به وجود میاره که خواننده نیست. یک ترک غیر از اونهایی که برای فیلم و سریال خونده نام ببرید که معروف باشه. به واسطهی همون خوندن برای فیلم سریال کارای دیگش هم خواه ناخواه شنیده میشه و بازدید میخوره و کارهای خیری هم که میکنه به شنیدنش کمک میکنه. حداقل یک کنسرت میزاشتی خودت رو ثابت میکردی. شهرام آذر (سندی) قشنگ در موردش صحبت کرد. کسی که همه زندگیش موزیک کار کرده آهنگساز قوی و رهبر کار درستی هست که بیشتر کنسرتهای داریوش و ابی رو رهبری کرد.نظر شخصیم بود