۱۵۱۴۳۳۶
۳۷۸
۳۷۸
پ

تمبر الواح هخامنشی رونمایی شد

عمیدی، رئیس موزه ارتباطات از رونمایی تمبر الواح هخامنشی خبر داد و گفت: این تمبر در دوره هخامنشی با محتویات ساده، نظام پیچیده اداری کشور را حمایت می‌کرد.

باشگاه خبرنگاران: عمیدی، رئیس موزه ارتباطات از رونمایی تمبر الواح هخامنشی خبر داد و گفت: این تمبر در دوره هخامنشی با محتویات ساده، نظام پیچیده اداری کشور را حمایت می‌کرد.

ایران مبدع پست در جهان است و ۱۱۱ ایستگاه چاپاری منظم ایجاد کرده بوده تا پیام ها را ارسال کند.

سال گذشته به پیشنهاد وزارت خارجه طرح تور یادبود گل نوشته ها در تخت جمشید نهایی و در تیراژ ۶۰ هزار قطعه چاپ شده است که بعد از رونمایی علاقمندان می توانند به آن دسترسی داشته باشند. این یادبود را برای کشورهای اتحادیه جهانی ارسال می کنیم که در آن کشورها ثبت شود.

photo_2025-05-18_21-57-42

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج