پایان جراحیهای خانم دکتر قلابی
زنی جوان که هم نام یکی از پزشکان متخصص زیبایی است، از این فرصت استفاده کرد و خودش را جراح زیبایی جا زد. او با عملهای زیبایی پول هنگفتی به جیب بزند تا اینکه با شکایت طعمههایش دستگیر شد.
همشهری آنلاین: زنی جوان که هم نام یکی از پزشکان متخصص زیبایی است، از این فرصت استفاده کرد و خودش را جراح زیبایی جا زد. او با عملهای زیبایی پول هنگفتی به جیب بزند تا اینکه با شکایت طعمههایش دستگیر شد.
چند روز قبل، زنی جوان نزد ماموران پلیس پایتخت رفت و گفت از یک جراح زیبایی شکایت دارد.
او توضیح داد: چند روز قبل تصمیم گرفتم عمل جراحی غبغب انجام بدهم. با جست و جو در اینستاگرام، پیج یک پزشک زیبایی را پیدا کردم که پزشک معروفی بود. با شماره تلفن مطبش تماس گرفتم و وقت مشاوره گرفتم. مطب خانم دکتر در برجی واقع در غرب تهران بود. وقتی به آنجا رفتم، برای انجام جراحی وقت داد و در روز تعیین شده راهی آنجا شدم. اما پس از انجام جراحی به مرور متوجه شدم که جای بخیهها تبدیل به تو رفتگیهای عمیق شده و غبغب به طور کامل تخلیه نشده است. پس از آن تصمیم گرفتم نزد پزشک دیگری بروم که او با دیدن وضعیت من، گفت کاری نمی تواند انجام بدهد چون جراحی به صورت کاملا غیر حرفه ای انجام شده و آثارش تا آخر عمر باقی خواهد ماند. در این شرایط بود که تصمیم به شکایت گرفتم.
دکتر قلابی
با این شکایت، به دستور قاضی مهدی صانعی، بازپرس دادسرای ویژه جرایم پزشکی، تحقیقات آغاز شد. بررسیهای اولیه نشان داد پزشک مورد نظر نه تنها جراح نیست بلکه لیسانس علوم سیاسی دارد و مجرمی سابقهدار است. او بارها به جرم مداخله در امور پزشکی دستگیر و زندانی شده بود. در ادامه تحقیقات مشخص شد که او حدود یک سال و نیم قبل از زندان آزاد شده و با توجه به شباهت اسم و فامیلش با پزشکی معروف، خود را جراح زیبایی جا میزد. با این اطلاعات دستور بازداشت خانم دکتر قلابی صادر شد و ماموران وقتی وارد مطبش شدند، او را در حال انجام جراحی لیپوساکشن دیدند.
من همسر یکی از مقامات هستم
وقتی ماموران قصد دستگیری این زن را داشتند، وی مقاومت کرد و مدعی شد که همسر یکی از مقامات است اما بعد از دستگیری مشخص شد که او اختلالات روحی و روانی دارد و هیچ نسبتی با مقامات ندارد.
متهم پس از دستگیری اعتراف کرد که چند سال در یک مطب زیبایی کار می کرده و از نزدیک شاهد جراحی های زیبایی بوده است. اما از روزی که متوجه شده اسم و فامیلش شبیه به یک متخصص زیبایی است، تصمیم گرفته مطب تاسیس کند و خودش را جراح زیبایی جا بزند.
جراحی با یک چراغ مطالعه
بررسیها نشان داد که پزشک قلابی، با اجاره یک واحد آپارتمان در برج مسکونی واقع در غرب تهران، یکی از اتاق ها را شبیه به اتاق عمل کرده بود. اما نکته عجیب این بود که تنها یک چراغ مطالعه بالای سر تخت جراحی قرار داده بود و زیر همان نور کم، عمل جراحی انجام می داد. این در شرایطی بود که برای افرادی که به مطب پزشک قلابی مراجعه کرده بودند، هرگز این سئوال مطرح نشده بود که او چطور زیر نور کم چراغ مطالعه، جراحی زیبایی انجام میدهد؟
تحقیقات نشان میدهد که متهم عمل های زیبایی مانند جراحی غبغب، لیپوساکشن، لیفت صورت، لیفت شقیقه ،جراحی پلک و ... انجام می داده که اغلب باعث اعتراض افرادی میشده که برای انجام جراحی زیبایی نزد وی مراجعه می کردند.
تهدید شاکیان
هرچه تحقیقات ادامه می یافت، ابعاد بیشتری از جرایم این پزشک قلابی فاش می شد. او بعد از بیهوش کردن طعمههایش اقدام به تهیه عکس و فیلم سیاه از آنها میکرد و چنانچه افراد اعلام نارضایتی از جراحی می کردند، او تهدید به انتشار تصاویر می کرده است. او حتی به شاکیان میگفت که همسر یکی از مقامات عالی رتبه کشور است و اگر شکایت کنند برایشان گران تمام خواهد شد. بسیاری از مراجعه کنندگان ناراضی نیز به خاطر این تهدیدها از شکایت کردن منصرف میشدند اما به محض اینکه متوجه شدند، زن جوان دستگیر شده تصمیم به شکایت گرفتند و به این ترتیب تعداد شاکیان این پرونده تاکنون به 8 نفر رسیده است.
مجرم خونسرد
ماموران در ادامه متوجه شدند که متهم مدتی قبل از همسرش جدا شده و خانوادهاش نیز به دلیل رفتارهای عجیبش، او را طرد کرده بودند. این زن در سوابق قبلیاش عمل بوتاکس انجام می داد اما اینبار تصمیم گرفته تا کار پیشرفتهتری انجام بدهد. در حالی که برخی از طعمههای این زن دچار خسارات جبران ناپذیر شدهاند، متهم کاملا خونسردانه به سئوالات بازپرس پاسخ میدهد و حتی وقتی بازپرس پرونده از او پرسید که اگر هنگام جراحی ، فردی روی تخت جانش را از دست می داد، چه عکس العملی نشان می دادی؟ جواب داد: اگر این اتفاق می افتاد، جسد را مثله کرده و آن را در سطل زباله های شهر رها می کردم.
هشدار
در شرایطی که رسیدگی به این پرونده ادامه دارد، قاضی مهدی صانعی بازپرس دادسرای ویژه جرایم پزشکی به شهروندان هشدار داد که قبل از مراجعه به پزشکان درباره آنها تحقیق کنند و یکی از راهها، مراجعه به سامانه نظام پزشکی است و میشود از طریق تماس با این سامانه درباره پزشک مورد نظر استعلام و تحقیق کرد..
وی در ادامه تصریح کرد: شهروندان درباره مسائل درمانی نباید زیاد به فضای مجازی اعتماد کنند. عمده تبلیغات در این فضا واهی و دروغ است. مثلا نباید به راحتی فریب پیجی را خورد که دنبال کننده های زیادی دارد. اساسا این موضوع ، مهر تایید یک جراح یا پزشک خوب نیست. چون بحث سلامت و جان افراد است که باید جدی گرفته شود. شهروندان درصورتی که با این موارد مواجه شدند ماجرا را به پلیس فتا یا دادسرا گزارش کنند. ضمن اینکه خودشان قبل از هرچیزی تحقیق کنند تا شاهد اتفاقات تلخ و جبران ناپذیری مانند این پرونده نباشیم.
ارسال نظر