۱۵۱۶۳۰۹
۳۴۸۸
۳۴۸۸
پ

ترور یک قاضی دادگاه در حمله مسلحانه

به دستور رییس قوه قضاییه تحقیقات ویژه و فوری در مورد عوامل این ترور و بازداشت تروریستها اغاز شده است

ایرنا: رئیس کل دادگستری استان فارس از ترور منجر به شهادت یکی از قضات  شیراز خبر داد.

قتل

حجت الاسلام والمسلمین سید صدراله رجایی نسب گفت: صبح امروز دو نفر در مسیر عزیمت  قاضی احسان باقری ریاست شعبه ۱۰۲ کیفری ۲ شیراز به سمت محل کار وی را مورد حمله و ترور قرار دادند که متاسفانه در پی این اقدام تروریستی وی به شهادت رسید.‌

رییس کل دادگستری استان فارس با بیان  اینکه اقدام به ترور در حین عزیمت این قاضی به سمت محل کار انجام شده است، تصریح کرد: این ترور با سلاح سرد انجام شده که ابعاد موضوع و مدیریت صحنه جرم با حضور فوری مسئولان حفاظت و اطلاعات استان و همچنین بازپرس ویژه قتل دادسرای شیراز در دست بررسی است.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه به دستور رییس قوه قضاییه تحقیقات ویژه و فوری در مورد عوامل و بازداشت تروریست ها اغاز شده است. 

قاضی احسان باقری ۳۸ ساله و‌ متولد شهرستان ممسنی بود و بیش از ۱۲ سال سابقه قضایی داشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج