۱۵۱۶۳۱۰
۷۹۶
۷۹۶
پ

پس‌لرزه‌ رفتار عجیب شهردار یکی از مناطق تهران

دو روز است در شبکه‌های اجتماعی، ویدئویی از شهردار یکی از مناطق تهران وایرال شده که رفته به یک پارک در منطقه‌ی تحت مدیریت‌اش و نظافت دستشویی را چک کرده، بعد هم چهار نفر دوروبرش هستند که وقتی یکی می‌آید سراغ‌شان و می‌گوید مثلاً نیمکت نداریم، آقای شهردار بلافاصله به یکی از آن‌ها می‌گوید: چهارتا نیمکت بذار.

روزنامه هم‌میهن نوشت: مدیریت جهادی اصطلاحی است که از آن سوءاستفاده‌های زیادی شده است.

رهبری در تعریف آن در نام‌گذاری سال ۹۳ اشاره کردند: «اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد...»، رؤسای‌جمهور بعدی، رئیس مجلس و دیگران بعد از آن از این عبارت آنچه را که دوست داشتند، برداشتند و عموماً هم قسمتی که حذف شده «مبتنی بر علم و درایت» است. یعنی تصور بر این شد که مدیریت جهادی یعنی الله‌بختکی کاری را زودتر انجام بدهیم؛ بدون آن قسمت «علم» و «درایت».

6188691

بعد همه تصمیم گرفتند سرزده به جاهایی که تحت مدیریت‌شان بود، بروند و کلاً هدف آن نام‌گذاری فراموش شد.

دو روز است در شبکه‌های اجتماعی، ویدئویی از شهردار یکی از مناطق تهران وایرال شده که رفته به یک پارک در منطقه‌ی تحت مدیریت‌اش و نظافت دستشویی را چک کرده، بعد هم چهار نفر دوروبرش هستند که وقتی یکی می‌آید سراغ‌شان و می‌گوید مثلاً نیمکت نداریم، آقای شهردار بلافاصله به یکی از آن‌ها می‌گوید: چهارتا نیمکت بذار. چهارتا آلاچیق بذارین.  اینکه قبل از صدور دستور، نقشه‌ای ببیند یا به‌لحاظ معماری، شهرسازی و فضای مورد نیاز برای هر آدم، محیط، مساحت، ریاضی و... شرایط را بسنجد، در کارش نیست.

در بهترین حالت فکر می‌کند تلاش‌اش به‌همراه نیت، کفایت می‌کند. خیلی بخواهیم خوشبین باشیم و فکر نکنیم که این فریب مردم و به‌عبارتی، همان پوپولیسم است، می‌توانیم بگوییم آقای شهردار خودش را فریب می‌دهد. به خودش دروغ گفته که امروز چه کار مهمی برای مردم منطقه انجام دادم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج