چرا باید در روزهای گرم «خاکشیر» بخوریم؟
یک دکترای طب طبیعی به خواص متعدد خاکشیر اشاره کرد و گفت: مصرف خاکشیر به کنترل تعریق بدن در روزهای گرم کمک میکند.
ایسنا: یک دکترای طب طبیعی به خواص متعدد خاکشیر اشاره کرد و گفت: مصرف خاکشیر به کنترل تعریق بدن در روزهای گرم کمک میکند.
هانیه ناصری با اشاره به فواید بسیار خاکشیر و مزیتهایی که مصرف آن برای بدن دارد، گفت: این دانه با توجه به دلیل خواص متعدد، به دانه هزار و یک درمان معروف است.
وی با اشاره به افزایش مصرف خاکشیر در فصل تابستان، افزود: این دانه به دلیل خاصیت کنترل عطش و ضد گرمازدگی، در این فصل بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
به گفته این دکترای طب طبیعی، برای کنترل تعریق بالای بدن در روزهای گرم سال بهتر است از شربت خاکشیر به همراه آب لیمو و یا انواع شربتهای سنتی مانند گلاب زعفران، به لیمو، نعنا و... استفاده شود.
ناصری از تاثیر مصرف خاکشیر بر بهبود سیستم دفع بدن یاد کرد و ادامه داد: اگر خاکشیر با آب سرد ترکیب و مصرف شود، باعث درمان اسهال و اگر در آب گرم ترکیب و میل شود درمان کننده یبوست خواهد بود. برای درمان یبوست باید دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در یک لیوان آب جوش ریخته و روی لیوان را بپوشانید تا دم بکشد، سپس با کمی عسل یا نبات، ناشتا یا با معده خالی به مدت چند روز مصرف شود تا آثار درمان معجزه آمیز آن مشخص شود.
وی از خاکشیر به عنوان معجون لاغری هم یاد و خاطرنشان کرد: نوشیدن یک لیوان آب ولرم به همراه دو قاشق گلاب و دو قاشق خاکشیر و یک قاشق آبلیمو به مدت ۳۰ روز تاثیر بسیاری در چربی سوزی و لاغری افراد دارد.
این دکترای طب طبیعی یادآور شد: این دانه همچنین نقش مهمی در درمان کبد چرب، درمان غلظت خون و بهبود بیماریهای کلیوی دارد.
ناصری اضافه کرد: برای درمان کبد چرب باید دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در دو لیوان آب جوشانده، طوری که یک لیوان کوچک باقی بماند و به همراه ترکیب عرقیاتی مانند کاسنی یا عناب هر روز صبح ناشتا میل شود و تا نیم ساعت پس از آن نباید خوراکی و یا نوشیدنی دیگری مصرف شود. با این روش ظرف مدت کوتاهی کبد چرب درمان میشود.
ارسال نظر