۱۵۱۷۷۹۹
۸۰۵
۸۰۵
پ

حقوق کدام دستگاه‌ها بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود؟

به گفته رئیس امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی کشور در طرح آزمایشی حقوق کارکنان سه دستگاه اداری و عمل به صورت آزمایشی پرداخت می‌شود.

فارس: به گفته رئیس امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی کشور در طرح آزمایشی حقوق کارکنان سه دستگاه اداری و عمل به صورت آزمایشی پرداخت می‌شود.

photo_2025-06-02_00-19-13

رئیس‌جمهور صبح امروز اعلام کرد که باید براساس عملکرد بودجه داده شود. یعنی اگر من کار کردم پول بدهند. چرا وقتی کار نمی‌کنم به من پول می‌دهند.بلافاصله علاءالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور امروز در همایش بهره‌وری از دستور رئیس جمهور مبنی بر پرداخت حقوق کارکنان بر اساس عملکرد خبرداد و گفت در حال حاضر این طرح به صورت آزمایشی در سه دستگاه اداری کشور اجرا می‌شود که اگر نتیجه آن موفق باشد، به سایر دستگاه‌ها تسری داده می‌شود.

 ایمان منصوری رئیس امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی کشور وی گفت: سه دستگاهی که حقوق کارکنان به صورت آزمایشی از دو ماه قبل ناظر بر دستور رئیس جمهوری، طبق عملکرد پرداخت می‌شود، سازمان هواشناسی کشوری، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شرکت ملی پست ایران انجام می‌شود و خروجی‌های این طرح آزمایشی بررسی می‌شود و تا حدود یک ماه و نیم آینده نتیجه نهایی آن مشخص خواهد شد.

به گفته وی، پرداخت حقوق کارکنان در این شرکت‌ها به دو گونه انجام می‌شود که در شرکت ملی پست پاداش و رفاهیات و اضافه کاری‌ها بر مبنای عملکرد انجام می‌شود که فعلاً این کار در ستاد پست انجام شده و به زودی در واحدهای استانی و شهرستانی هم اجرا خواهد شد، اما در شرکت حمل و نقل جاده راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سازمان هواشناسی این طرح آزمایشی بر اساس بهای تمام شده قیمت کالاها و خدمات اجرا می‌شود که ناظر به عملکرد بهای تمام شده کالاها و خدمات خواهد بود.

منصوری این را هم گفت: این طرح بر اساس ماده ۱۶ قانون خدمات کشوری اجرا می‌شود که باید خدمات دولتی طبق بهای تمام شده پرداخت شود و رئیس جمهور هم در واقع تاکید بر این داشت که خدمات دولت باید قیمت تمام شده آن مشخص شود که چه میزان است و در هر رشته خدمات یک نُرم و میانگین میانگین دارد و قیمت خدمات درست باید مشخص شود، به عنوان مثال یک کیسه خون که در دولت ارائه می‌شود، به فرض اگر ۴۰ هزار تومان باشد آیا می‌توان آن را به ۳۵ هزار تومان هم ارائه کرد یا خیر.

وی گفت: منطق پرداخت بر اساس عملکرد مبتنی بر عملکرد در راستای برقراری عدالت است که هر کس بهتر عمل کند پرداختی بهتری داشته باشد و کسی که ضعیف‌تر است پرداختی کمتری به او داشته باشیم.

منصوری رئیس امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی کشور را گفت دو هدف در این طرح دنبال می‌شود، یکی سازمان دادن به نظام پرداخت‌ها و انتظام بخشی دولت در بخش پرداخت‌ها و دیگری پاسخگویی در مورد عملکرد و رصد کردن مانیتور کردن اقدامات که هر کدام در چه مرحله‌ای قرار دارد و نسبت به عملکردها باید پاسخگو باشند و هزینه اداری را هم شاید برای بتوانیم قدری هزینه اداری را کاهش دهیم و با انتظام بخشی بودجه بودجه‌ای و پرداخت حقوق بر اساس بهای تمام شده در واقع جزئی از بودجه عملیاتی است که بودجه از حالت چانه زنی خارج و ضابطه‌مند شود و بر اساس عملیات پرداخت شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج