قتل ساختمان آموزشی به دست هتلساز مشهور تهران
ساخت هتل اسپیناس۳ در زمین مجاور ساختمان دانشگاه آزاد جایی که محل رفتوآمد صدها دانشآموز، دانشجو و کارمند است، این ساختمان را در خطر ریزش قرار داده است.
فرهیختگان: ساخت هتل اسپیناس۳ در زمین مجاور ساختمان دانشگاه آزاد جایی که محل رفتوآمد صدها دانشآموز، دانشجو و کارمند است، این ساختمان را در خطر ریزش قرار داده است.
مالکان این هتل بدون توجه به شرایط محیطی و بدون رعایت اصول فنی، اقدام به گودبرداری غیراصولی تا عمق بیش از ۶۰ متر کردند و نهتنها هیچ تدبیری برای ایمنسازی ساختمانهای مجاور نداشتند، بلکه حتی هشدارهای کارشناسان رسمی دادگستری و تذکرات کتبی دانشگاه آزاد نیز نتوانست مانع ادامه این گودبرداری غیراصولی شود.
ترکهای طولی و عرضی در دیوارها، نشست زمین در حیاط ساختمان دانشگاه آزاد، شکست در نمای سازه و... تنها بخشی از آثار مشهود این بیتوجهی است؛ این روزها این تخریب و آثار آن روبهافزایش بوده و هر لحظه ممکن است ساختمان به شکل کامل فرو بریزد.
آنطور که تمشیت امور مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد گفته علائم اولیه ترکخوردگی از حدود یک سال پیش آغاز شد، ولی تا شهریورماه اوضاع بحرانی نبود. پس از آن که گودبرداری پروژه مجاور به عمق حدود ۲۰ متر رسید، شدت آسیبها نیز افزایش پیدا کرد.
علاوه بر این موارد، شواهد دیگری نیز از جابهجایی شالوده یا سازه ساختمان وجود دارد. برخی ترکهای قدیمی بازتر شده بودند و تعدادی دیگر نیز بهتازگی ظاهر شدهاند.
رئیس مرکز امور حقوقی و صیانت از داراییهای دانشگاه آزاد در این باره میگوید: جای تأسف است که علیرغم انعکاس ماوقع به مسئولان ذیربط در شهر تهران اهمیت این موضوع و بروز فاجعهای غیرقابلجبران مورد توجه واقع نشده و مالک هتل در حال ساخت و پیمانکار و عوامل مربوطه در کمال خونسردی به عملیات عمرانی غیراصولی خود ادامه میدهند.
ارسال نظر