۱۵۱۸۰۴۲
۶۶۰
۶۶۰
پ

دستگیری مردی که ۶ ماه نامزدش را شکنجه می‌داد

آدم ربای آمریکایی که ۶ ماه نامزدش را در خانه حبس و شکنجه کرده بود، دستگیر شد.

همشهری آنلاین: آدم ربای آمریکایی که ۶ ماه نامزدش را در خانه حبس و شکنجه کرده بود، دستگیر شد.

5194946

به گزارش ای بی سی، سه شنبه گذشته، پلیس فلوریدا در جریان یک آدم‌ربایی قرار گرفت. فردی در سرویس بهداشتی عمومی، یادداشتی پیدا کرده بود که در آن نوشته شده بود: «من در خانه‌ای واقع در ... زندانی هستم و شکنجه می‌شوم.» ماموارن پلیس بلافاصله به آن آدرس رفتند و متوجه شدند یک زن با جراحات شدید به تخت بسته شده است.

در تحقیقات مشخص شد که او به شدت مجروح و تعدادی از استخوان‌هایش شکسته شده است. پلیس او را به بیمارستان منتقل و آدم‌ربا به نام جردن ویلیامز، ۳۴ ساله را دستگیر کرد.

متهم نامزد گروگان است که بنا به دلایلی نامعلوم او را از ۶ماه پیش در خانه‌اش زندانی کرده و برای اینکه فرار نکند، هنگام بیرون رفتن از خانه وی را با تهدید اسلحه همراهش می‌برد تا اینکه گروگان موفق شد با نوشتن یادداشت در یک توالت عمومی، خودش را نجات دهد.

تحقیقات در این پرونده ادامه دارد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج