۱۵۱۸۲۵۷
۶۴۹
۶۴۹
پ

آیا «مِلون» تراریخته و مضر برای سلامتی است؟

«بر خلاف باور عموم، ملون میوه‌ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان‌زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد.»

ایسنا: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به دلیل تراریخته بودن، عنوان کرد که ملون، میوه‌ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان‌زا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد. 

4654

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوه‌ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟ ، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق می‌شود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می‌آید که در حالت طبیعی وجود ندارد. 

ملون، میوه‌ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه‌های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه‌ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان‌زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد. 

همچنین، مطالعات نشان داده‌اند ملون می‌تواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان می‌دهند که تخم ملون می‌تواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج