این خورش متفاوت را با گوشت و سبزیجات درست کنید!
خورش گوشت و سبزیجات نوعی خورش بسیار خوشمزه و مقوی است که روش طبخ آسانی دارد.
فرارو: خورش گوشت و سبزیجات نوعی خورش بسیار خوشمزه و مقوی است که روش طبخ آسانی دارد.
خورشها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفرههای غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. در شهرهای مختلف ایران خورشها را به سبکها و روشهای گوناگون طبخ میکنند. خورشها معمولا با مرغ و یا گوشت تهیه میشوند و از همین جهت دارای میزان بالایی از پروتئین هستند.
خورش گوشت و سبزیجات نوعی خورش بسیار خوشمزه و آسان است که در مدت زمان کوتاهی آماده میشود و به دلیل داشتن گوشت و سبزیجات بسیار مقوی است. اگر از درست کردن غذاهای تکراری خسته شدهاید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خورش گوشت و سبزیجات همراه ما باشید.
مواد لازم برای پخت خورش گوشت و سبزیجات
گوشت خورشتی: 300 گرم
هویج متوسط: 2 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
لوبیا سبز خرد شده: 1 لیوان
پیاز درشت: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیباه، زردچوبه، پاپریکا و پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
دستور پخت خورش گوشت و سبزیجات
برای درست کردن این خورش خوشمزه و آسان ابتدا پیاز را پوست و خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید.
بعد از اینکه پیاز سبک شد، کمی زردچوبه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت بدهید و بعد گوشت خورشتی را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر لیمو عمانی بریزید و یکی و دو دقیقه گوشت را تفت بدهید.
در مرحله بعد هویج و لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و یک دو دقیقه تفت بدهید تا بوی خامی لوبیا سبز از بین برود. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 1 دقیقه با مواد تفت بدهید و 1 لیوان آب جوش روی مواد بریزید.
حرارت اجاق گاز را کم کنید و 1 ساعت زمان بدهید تا گوشت و سبزیجات با حرارت کم بپزد. در آخر سیب زمینیهای نگینی خرد شده را اضافه کنید. 45 دقیقه بعد خورش گوشت و سبزیجات خوشمزه ما آماده است که میتوانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.
نکات مهم طرز تهیه خورش گوشت و سبزیجات
ـ لوبیا سبز یکی از سبزیجات تازه با ارزش غذایی بسیار بالاست که حاوی ویتامین c، ویتامین B، فیبر و فولیت مورد نیاز روزانه بدن است. سعی کنید همیشه لوبیا سبز تازه و مرغوب را خریداری کنید. لوبیا سبز تازه معمولا سفت است و هنگام نصف کردن با دست صدای شکستن میدهد. اگر لوبیا سبز له یا بیش از حد نرم بود، هرگز آن را خریداری نکنید. لوبیا سبزهایی که روی پوستشان لکههای قهوهای دارند، سالم نیستند. معمولا لوبیا سبزهای کوچک و باریک بسیار ترد و خوشمزه و برای تهیه غذا مناسب هستند.
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایمتری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و میشود آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش میتوان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوهبر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمیدهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمیگیرند.
ارسال نظر