۱۵۱۹۲۷۱
۱۹۲
۱۹۲
پ

حبس ابد برای ناپدری سنگدل

مرد آمریکایی که دختر۲ ساله همسرش را با آزار و اذیت به قتل رسانده بود، به حبس ابد محکوم شد.

همشهری آنلاین: مرد آمریکایی که دختر۲ ساله همسرش را با آزار و اذیت  به قتل رسانده بود، به حبس ابد محکوم شد.

5196680

 به نقل از بی بی سی، ۳سال پیش پلیس فلوریدا در جریان مرگ مشکوک یک دختر ۲ ساله به نام جکلین قرار گرفت.

در تحقیقات اولیه معلوم شد که این دختر بچه، با ناپدری‌اش به نام تراویس ری تامپسون ۲۷ ساله در خانه تنها بود و مادرش به سرکار رفته بود.

تراویس در تماسی به همسرش گفت که جکلین بی حال شده، نبضش ضعیف و شکمش متورم شده است. مادر خود را به سرعت به خانه رساند و دخترش را به بیمارستان برد.

پزشکان بعد از معاینه او متوجه چیزی عجیبی شدند، ستون فقرات کودک به طور غیر طبیعی خم شده بود. آنها کودک نوپا را یک هفته در بیمارستان تحت مراقبت‌های ویژه قرار دادند اما شدت جراحات به قدری بود که جکلین جان خود را از دست داد.

در ادامه پزشکی قانونی مرگ را در اثر خونریزی داخلی در ناحیه شکم و جراحات وارده به ستون فقرات و فشارهایی که به کمر اعلام کرد.

بدین ترتیب پلیس تراویس را به جرم کودک آزاری و خشونت خانگی دستگیر کرد. علی‌رغم اینکه تراویس خود را بیگناه جلوه داد و به کاراگاهان گفت که «من او را بیهوش در اتاقش پیدا کردم.» اما همه شواهد نشان ‌می‌داد که او در مرگ دخترک نقش دارد.

بدین ترتیب او روانه زندان شد و هفته پیش از سوی دادگاه ایالتی به دلیل قتل درجه اول به حبس ابد محکوم شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج