۱۵۱۹۹۲۲
۱۴۲۶۰
۱۴۲۶۰
پ

اولین توضیح قوه قضائیه درباره پرونده پسر صدیقی

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به آخرین جزئیات از بازداشت فرزند و عروس صدیقی گفت: تعداد بازداشتی‌ها ۶ نفر هستند دو نفر از فرزندان ایشان یعنی پسر و همسر آن فرد هم در میان بازداشتی‌ها هستند.

ایلنا: اصغر جهانگیر درخصوص دستگیری فرزندان صدیقی گفت؛ این افراد ظرف بیش از ده روز گذشته بازداشت شده‌اند تعداد بازداشتی‌ها ۶ نفر هستند دو نفر از فرزندان ایشان یعنی  پسر و همسر آن فرد هم در میان بازداشتی‌ها هستند که باید صبر کنیم تحقیقات مقدماتی سپری شود اما به صورت اجمالی اتهامات مالی است که مطرح شده است‌.

2198067_703

وی ادامه داد: حاج آقای صدیقی اعلام کرده‌اند که تابع قانون هستند و پیگیری نداشتند و گفتند برای روشن شدن قضیه به تیم تحقیقاتی کمک می‌کنند امیدوارم با پیگیری‌های دستگاه قضایی بتوانیم ابعاد این پرونده را روشن کنیم. دستگاه قضایی هیچ تبعیض و خط قرمزی برای خودش قائل نیست همانطور که در قضیه پرونده فرزندان معاون اول سابق دیدیم قوه قضاییه پیش‌قدم شد در این قضیه هم با همکاری دستگاه اطلاعاتی موضوع را مدنظر قرار داده است و قطعا برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج