۱۵۲۰۳۵۴
۸۶۹
۸۶۹
پ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با طعم بی نظیر

زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذا های پلوهای ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است که اکثرا آن را در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم می پزند.

همشهری آنلاین: زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذا های پلوهای ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است که اکثرا آن را در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم می پزند.

5197026

 در تهیه زرشک پلو با می‌توانید از ران مجلسی استفاده کنید که برای مهمانی‌ها فوق العاده می‌شود. البته در مراسم های بزرگ مانند نذری یا عروسی یا عزا معمولا از ترکیب سینه و ران استفاده می کنند. چون ممکن است برخی تمایلی به خوردن سینه مرغ نداشته باشند یا برعکس. در ادامه با آموزش این غذای خوشمزه و نوستالژیک با ما همراه باشید.

مواد اولیه

ران مرغ ۲ تا ۳ تکه

پیاز ۲ عدد

فلفل دلمه ۱.۴ عدد

آب لیموترش تازه به میزان لازم

آب پرتقال مخصوص آبگیری ۱ پیمانه

آب ۱.۵ پیمانه

زردچوبه و فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

چوب دارچین ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

زرشک نصف پیمانه

خلال پرتقال شیرین ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱ قاشق غذاخوری ( جایگزین شکر: عسل یا شیره سفید انگور ۱ قاشق چای خوری)

زعفران دم کرده غلیظ

هل و برگ بو هرکدام ۱عدد

برنج دم کرده به اندازه دلخواه

طرز تهیه

ابتدا مرغ ها را به مدت دقیقه ۵ دقیقه با برگ و بو و هل در قابلمه قرار دهید و بجوشانید. در ادامه تکه های مرغ را از آب جوش در بیاورید و بشویید و خشک و داخل روغن سرخ کنید. سپس مرغ ها ر از تابه خارج کنید و یک عدد پیاز رنده کنید و داخل همان تابه تفت دهید. ریز یا درشت بودن رنده مهم نیست. وقتی پیازها سبک شد فلفل دلمه ای رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه زردچوبه، فلفل سیاه، چوب دارچین، پاپریکا و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.

یک پیمانه آب پرتقال و کمی آب آشامیدنی اضافه کنید. کمی آب لیموترش تازه هم اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد تکه های مرغ را داخل آن بچینید. از مواد سس روی مرغ ها بریزید، روی مرغ زعفران دم کرده بریزید. زیر حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت با شعله ملایم روی حرارت بپزد تا کاملا جا بیفتد. در پروسه پخت می توانید مرغ ها را پشت و رو کنید.

در یک تابه پیاز رنده شده را تفت دهید تا طلایی شود و در ادامه زرشک را به آن اضافه کنید. خلال پرتقال شیرین شده و شکر یا یک قاشق شیره سفید انگور را به نیز اضافه کنید و تفت دهید و از برنج دم کرده روی زرشک بریزید و زعفران غلیظ دم کرده اضافه و مخلوط کنید. می توانید به این ترکیب خلال پسته و بادام هم اضافه کنید.

وقتی مرغ ها پخت برنج را داخل ظرف مورد نظر سرو کنید و روی آن را زرشکی که آماده کردید بریزید و مرغ ها را کنار ظرف بچینید. نوش جان.


 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج