۱۵۲۰۵۸۸
۱۰۸
۱۰۸
پ

آذر منصوری: عملکرد دولت را مرتب پایش می‌کنیم

رئیس جبهه اصلاحات می گوید حسن روحانی کاندیدای نیابتی اصلاح طلبان بود اما مسعود پزشکیان کاندیدای اختصاصی آنها.

عصر ایران: رئیس جبهه اصلاحات می گوید حسن روحانی کاندیدای نیابتی اصلاح طلبان بود اما مسعود پزشکیان کاندیدای اختصاصی آنها.

5647629

آذر منصوری فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: این نقد، همیشه در مواجهه با جریان اصلاحات و احزاب مطرح بوده؛ اینکه در بزنگاه‌های انتخاباتی پرچمی بلند می‌کنند و لیستی ارائه می‌دهند. اما حداکثر تلاش‌ما این بوده که جبهه اصلاحات فقط محدود به انتخابات نباشد. کما این که پیش از انتخابات ۱۴۰۳ و با توجه به روند یک‌دستی که در ساختار قدرت وجود داشت، ما نوعی سیاست‌ورزی برای خودمان تعریف کرده بودیم که در کنار تلاش برای تحقق انتخابات آزاد، عادلانه و رقابتی، به سمت قدرتمند کردن جامعه مدنی ایران حرکت کنیم. یعنی اصلاحات جامعه‌محور.

او افزود: جبهه اصلاحات با همین رویکرد تلاش کرد به گونه‌ای حرکت کند که مطالبات جامعه را نمایندگی و نهادهای مدنی را تقویت کند و از این مسیر پیگیر حقوق مردم باشد. یعنی هم اصلاحات جامعه‌محور، و هم اصلاحاتی که از مسیر انتخابات، مطالبات مردم را دنبال می‌کند. فکر می‌کنم با درک همین انتقاد، و پذیرش آن، جبهه اصلاحات تلاش کرده در شرایط مختلف هم مواضع سلبی داشته باشد، هم ایجابی. هم واکنش به مطالبات جامعه داشته باشد، و هم خودش را صرفاً محدود به انتخابات نکند.

منصوری در ادامه گفت: بالتبع کار اصلی یک تشکیلات سیاسی، چه حزب و چه جبهه ائتلافی، همیشه در چارچوب انتخابات تعریف می‌شده است. یعنی ائتلاف‌ها شکل می‌گیرند که در انتخابات به اجماع برسند. اما با همین رویکرد، و پذیرش همان نقد، ما تلاش کرده‌ایم که در موقعیت‌های مختلف حضور جدی و فعال داشته باشیم؛ و تشکیلات جمعی اصلاح‌طلبان را از حالت تک‌محوری و انتخابات‌محور خارج کنیم. البته به تناسب و فراخور، از فرصت انتخابات هم حتماً استفاده می‌کنیم تا انتخابات معناداری شکل بگیرد؛ اما به هیچ وجه خودمان را محدود به این نوع سیاست‌ورزی نکرده‌ایم.

رئیس جبهه اصلاحات همچنین گفت: فرایندی که درباره آقای پزشکیان در جبهه اصلاحات طی شد، کاملاً متفاوت از تجربه آقای روحانی بود. اینجا یک ساختار متشکل شکل گرفته که طبق قاعده، قانون و سازوکار مصوب خودش، پزشکیان را به‌عنوان کاندیدای اختصاصی خود معرفی کرده است. پزشکیان نامزد اختصاصی است، نه نیابتی؛ و تلقی و برداشت ما این است که راهبرد جبهه اصلاحات بود که این فرصت را برای حضور او فراهم کرد.

او تأکید کرد: این کنش‌گری و واکنش‌گری اصلاح‌طلبان با دوران روحانی قابل مقایسه نیست. آقای روحانی کاندیدای اختصاصی جریان اصلاحات نبود، بلکه کاندیدای نیابتی بود؛ آن هم بنابر تحلیلی که از شرایط آن زمان داشتیم، به‌ویژه انتخابات ۹۲ که نخستین انتخابات جدی پس از ۸۸ بود.

رییس جبهه اصلاحات ایران ادامه داد: در شرایط کنونی، موقعیت جبهه اصلاحات با زمان آقای روحانی قابل مقایسه نیست. نسبت دولت فعلی با جریان اصلاحات بسیار نزدیک‌تر و متفاوت‌تر است. هم پشتیبانی بیشتری وجود دارد، هم داوری بیشتری. بر اساس سازوکارهایی که در جبهه اصلاحات تصویب شده، هم دخالت داریم، هم مسئولیت داریم. ما عملکرد دولت را مرتب پایش می‌کنیم، با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و استانی خودمان، جلسات هماهنگی، گفت‌وگو، نقد و پیشنهاد به‌طور مداوم در جریان است.

 او در پایان گفت: ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که این تجربه، مانند تجربه‌ی حضور نیابتی اصلاح‌طلبان در گذشته نباشد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج