۱۵۲۰۸۰۱
۳۱۹۲
۳۱۹۲
پ

درگیری پدافند هوایی تبریز با مهاجمان صهیونیستی

​مجید فرشی «مدیرکل مدیریت بحران استانداری» از شهادت ۸ نفر و مجروح شدن ۱۲ نفر در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: تاکنون طی حملات رژیم صهیونیستی، هشت نفر از شهروندان در استان به شهادت رسیده‌ اند.

ایسنا: مجید فرشی «مدیرکل مدیریت بحران استانداری» از شهادت ۸ نفر و مجروح شدن ۱۲ نفر در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: تاکنون طی حملات رژیم صهیونیستی، هشت نفر از شهروندان در استان به شهادت رسیده‌ اند. 

وی با اشاره به صدای انفجار شنیده شده در تبریز در ساعات بعد از ظهر افزود: حوالی ساعت ۱۵:۳۰، صدای انفجار شدید در مناطقی از شهر تبریز به گوش رسید که مربوط به مقابله پدافند هوایی با مهاجمان متخاصم رژیم صهیونیستی بوده است.

بر اساس این گزارش، از صبح امروز مراکز نظامی و پادگان‌هایی در مکان های مختلفی از استان مورد تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

ویدئوی درگیری پدافند تبریز با پهپادهای متجاوز:

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج