۱۵۲۰۸۸۶
۱۲۲۵۵
۱۲۲۵۵
پ

نیروگاه شهید رئیسی اصفهان مورد هدف قرار گرفت

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان از هدف قرار گرفتن نیروگاه شهید رئیسی اصفهان توسط رژیم صهیونسیتی خبر داد.

 ایرنا: معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان از هدف قرار گرفتن نیروگاه شهید رئیسی اصفهان توسط رژیم صهیونسیتی خبر داد.

171688624 (1)

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، اکبر صالحی شامگاه جمعه با اشاره به حمله رژیم صهیونسیتی به اصفهان اظهار کرد: شامگاه جمعه نیروگاه هسته‌ای آیت‌الله شهید رئیسی اصفهان مورد حمله رژیم صهیونسیتی قرار گرفت.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع حمله تیم‌های امدادی به محل اعزام شده و تا این لحظه گزارشی از تلفات و خسارات جانی به دنبال این حمله وجود نداشته است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان ادامه داد: تدابیر لازم برای انجام اقدامات لازم از گذشته اندیشیده شده و آمادگی‌های مورد نیاز برای ارائه خدمات وجود دارد.

وی با اشاره به وضعیت انتشار تشعشعات در این نیروگاه عنوان کرد: هیچ نگرانی از نظر انتشار آلودگی از این نیروگاه وجود ندارد.

صالحی تأکید کرد: سایر مراکز اصفهان در امنیت کامل بوده و سامانه‌های دفاعی در آمادگی کامل است.

بنا بر مشاهدات میدانی، تا لحظه ارسال خبر پدافند نیروگاه مشغول رهگیری پرتابه های دشمن است و نیروهای انتظامی و امنیتی در منطقه حضور فعال دارند. 

منطقه هسته‌ای اصفهان، تأسیسات فراوری اورانیوم اصفهان یا صنایع UCF اصفهان، یکی از تأسیسات هسته‌ای ایران زیر نظر سازمان انرژی اتمی ایران است.

این تأسیسات، شامل ۶۰ واحد تولیدی است که کلیهٔ تجهیزات آن حدود ۱۵۰۰۰ دستگاه است و در زمینی به مساحت ۶۰ هکتار بنا شده‌است. این سایت در مرکزیت چرخه سوخت هسته‌ای قرار دارد.


 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج