۱۵۲۱۲۰۰
۳۱۲۷
۳۱۲۷
پ

پیام تهران به فرانسه؛ ریاکاری مکرون حیرت‌انگیز است

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه «شرم‌آور است؛ اسرائیل تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز را هدف قرار می‌دهد»، نوشت: «مکرون اکنون تصمیم می‌گیرد برنامه هسته‌ای ایران را تحریف کند. [این حجم از] ریاکاری حیرت‌انگیز است.»

برترین‌ها: اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، با انتشار متنی به زبان لاتین در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه مبنی بر تحریف برنامه هسته‌ای ایران واکنش نشان داده است.

او در این زمینه نوشت: شرم‌آور است؛ اسرائیل تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز را هدف قرار می‌دهد؛ خانه‌ها را بمباران می‌کند؛ و ایرانیان را با خونسردی و در نقض آشکار قوانین بین‌المللی می‌کشد. با این حال مکرون اکنون تصمیم می‌گیرد برنامه هسته‌ای ایران را تحریف کند. [این حجم از] ریاکاری حیرت‌انگیز است.

6250482

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج