۱۵۲۱۶۰۶
۱۸۳۴
۱۸۳۴
پ

مأمور پلیس تهران به شهادت رسید

در حمله تروریستی روز گذشته به مقر پلیس پایتخت، سرهنگ اصغر شامی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

خبرگزاری مهر: در حمله تروریستی روز گذشته به مقر پلیس پایتخت، سرهنگ اصغر شامی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

1

در پی حمله تروریستی روز گذشته به مقر پلیس تهران در چهارراه قصر یکی از مأموران پلیس به شهادت رسید.

سرهنگ اصغر شامی که به تازگی با حکم سردار محمدیان فرمانده انتظامی پایتخت، جانشین بازرسی شده بود قبل از این در سمت معاون فرهنگی اجتماعی پلیس آگاهی تهران بزرگ مشغول به کار بود.

2

روز گذشته در ادامه حملات رژیم غاصب صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، ساختمان انتظامی تهران بزرگ مورد اصابت یکی از ریز پرنده‌های دشمن قرار گرفت و موجب ایجاد خسارت و مجروحیت تعدادی از مأموران پلیس شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج