۱۵۲۱۶۱۱
۴۲۷
۴۲۷
پ

دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری امتحانات به صورت "مجازی" شدند

دکتر ابوالفضل واحدی «معاون آموزشی وزارت علوم»، با ارسال بخشنامه ای به دانشگاه ها تاکید کرد؛ دانشگاه‌هایی که با توجه به شرایط خود برگزاری امتحانات، دفاعیه‌ها، مصاحبه‌های دکتری و… را به‌صورت مجازی برنامه‌ریزی نموده‌اند ضروری است ضمن تمهید شرایط این فعالیت‌ها را صرفاً در بستر سامانه‌های مجازی دانشگاه اجرا کنند.

ایسنا: دکتر ابوالفضل واحدی «معاون آموزشی وزارت علوم»، با ارسال بخشنامه ای به دانشگاه ها تاکید کرد؛ دانشگاه‌هایی که با توجه به شرایط خود برگزاری امتحانات، دفاعیه‌ها، مصاحبه‌های دکتری و… را به‌صورت مجازی برنامه‌ریزی نموده‌اند ضروری است ضمن تمهید شرایط این فعالیت‌ها را صرفاً در بستر سامانه‌های مجازی دانشگاه اجرا کنند.

03a82653-41d1-424f-9eda-5b7e9e6215cc

وی در بخشنامه‌ای خطاب به معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور اعلام کرد: ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت تعدادی از استادان و سرمایه‌های علمی ارزشمند کشور، فرماندهان رشید و والامقام نظامی و شماری از هم‌وطنان عزیز و گرانقدرمان به استحضار می‌رساند پیرو اطلاعیه مشترک وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص نحوه فعالیت‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در شرایط موجود مقتضی است معاونان آموزشی مطابق با اطلاعیه مذکور تدابیر و برنامه‌ریزی‌های لازم را با هماهنگی ارکان دانشگاه اتخاذ اجرایی نمایند.

همچنین دانشگاه‌هایی که با توجه به شرایط خود برگزاری امتحانات، دفاعیه‌ها، مصاحبه‌های دکتری و… را به‌صورت مجازی برنامه‌ریزی نموده‌اند ضروری است ضمن تمهید شرایط این فعالیت‌ها را صرفاً در بستر سامانه‌های مجازی دانشگاه اجرا کنند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج