۱۵۲۲۳۱۷
۶۳۷
۶۳۷
پ

هشدار پلیس فتا درباره لینک‌های آلوده

پلیس فتا اعلام کرد: مراقب لینک‌های آلوده با مضمون فعال‌سازی عابر بانک یا اینترنت بانک باشید.

برترین‌ها: پلیس فتا اعلام کرد: مراقب لینک‌های آلوده با مضمون فعال‌سازی عابر بانک یا اینترنت بانک باشید.

موبایل+اینترنت

به نقل از پلیس فتا فراجا، در پی وقوع حوادث اخیر در کشور و قطعی دسترسی به سامانه‌های الکترونیک پرداخت برخی از بانک‌های عامل در کشور، برابر رصدهای صورت گرفته، پیامک‌ها حاوی لینک‌های آلوده با مضمون بهره‌مندی و فعال سازی عابر بانک و یا اینترنت بانک برای برخی از شهروندان ارسال شده است.

ماهیت این پیامک‌ها علاوه بر کلاهبرداری، می‌تواند مقاصد جاسوسی و حتی امنیتی داشته باشد. لذا به هموطنان توصیه می‌گردد از کلیک بر روی هر نوع لینک یا پیوند آلوده که از طریق سر شماره تلفن‌های شخصی در داخل سامانه پیامکی و یا پیام رسان‌ها ارسال می‌گردد اکیدا خودداری نمایند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج