۱۵۲۲۵۰۵
۸۸۴
۸۸۴
پ

مجری شبکه سه: ایران باید این آژانس و گروسی را تنبیه کند

مجری شبکه سه ایران گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ۱۵ گزارش اعتراف کرده بود مدرکی دال بر استفاده نظامی ایران از انرژی اتمی وجود ندارد.

عصرایران: مجری شبکه سه ایران گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ۱۵ گزارش اعتراف کرده بود مدرکی دال بر استفاده نظامی ایران از انرژی اتمی وجود ندارد.

با این حال آژانس با گزارش سیاسی و مغرضانه خود مبنی بر مشکوک بودن فعالیت‌های ایران، زمینه این جنگ را بنا گذاشت. ایران باید این آژانس و گروسی را تنبیه کند.

6f762d08-7728-41ab-be35-a471948f44e9

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج