۱۵۲۲۵۳۰
۳۶۲
۳۶۲
پ

ایران ۴۵ آزمایشگاهِ موسسۀ وایزمن را نابود کرد

حملۀ ایران ۲ ساختمان را ویران کرد یک ساختمان علوم زیستی و یک ساختمان که هنوز در دست ساخت بود. ده‌ها ساختمان دیگر نیز آسیب دیدند. بسیاری از تجهیزات پیشرفته هم از بین رفته.

تابناک: حملۀ ایران ۲ ساختمان را ویران کرد یک ساختمان علوم زیستی و یک ساختمان که هنوز در دست ساخت بود. ده‌ها ساختمان دیگر نیز آسیب دیدند. بسیاری از تجهیزات پیشرفته هم از بین رفته.

فقط هزینۀ تخمینی ساخت یک مرکز آزمایشگاهی خالی حدود ۵۰ میلیون دلار است. تجهیز آن به تجهیزات مناسب هم می‌تواند ۵۰ میلیون دلار دیگر هزینه داشته باشد.

مؤسسه وایزمن در سال‌های اخیر همکاری‌های گسترده‌ای با صنایع نظامی رژیم صهیونیستی داشته و برخی پروژه‌های آن مستقیماً برای کاربردهای امنیتی و دفاعی بوده‌اند.

یکی از پژوهشگران این موسسه گفته: «نتایج ۱۷ سال تحقیق و صدها نمونه را از دست دادیم.»

54cecca9-a45f-4136-a363-33a0bd2d3735

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج